2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 102 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکلی نداره؟ واقعا این چیزارو ویگه عادی جلوه ندید. ب نظر من خیانت فقط تو رخت خواب رفتن با یکی دیگه ن ...

خیر مشکلی نداره اگه فیلم اینطوری هم باشه بیشتر بدن زن رو تار میکنن و دیده هم نمیشه شاید اصلا ندیده باشه خودم فیلم کره ای میبینم‌و فیلم های بدون سانسورهم میزارن داخل کانال دیگه بر این مبنی نیست که من نگاه میکنم شاید اسی اشتباه متوجه شده منظور من این بود که اروم برخورد کنه پاسخ های بعدیم رو هم بخونید

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

حالم خیلی بد شده گریم گرفته 😭

حق داری عزیزم..امیدوارم که نگاه نکرده باشن برو ببین فیلمارو دانلود کرده یانع

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ب روش نیار

نزار تو اینجور چیزا روش بهت باز بشه

منم تو ی برهه زمانی ک دقیقا مثل تو بود اینو تجربه کردم

درست مثل تو سکوت کردم و ناراحت شدم

حتی اون روز تو صورتشم نگاه نمیکردم 

اما با خودم فکر کردم و با مشاور هم حرف زدم

گفت اکثر مردا همینن و چون خودت با کنجکاوی وارد حریمش شدی و فهمیدی چیزی بروز ندی بهتره

اینطوری پررو تر نمیشه لااقل چون مردا اینکارو زشت و بد نمیدونن و ۹۹ درصدشونم وقتی بگی مطمئن باش بازم تکرارش میکنن

میدونم چ حس بدی داری، درکت میکنم ولی چ میشه کرد

اکثرا مردای امروزی همینن☹️

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
خیر مشکلی نداره اگه فیلم اینطوری هم باشه بیشتر بدن زن رو تار میکنن و دیده هم نمیشه شاید اصلا ندیده ب ...

این تار نبود کاملا واضح بود با صحبتهای خییییلی واضح که دوست دارم فلانت کنم و... 

یا بچه ای یا مجرد.

بچه نیستم و متاهلم . برای من هم همچین چیزی پیش نیومده اما شما داری زیادی بزرگش میکنی بجای اینکه به اسی راهکار بدید من شرایطشون‌رو درک میکنم و میدونم چه حالی داره در این لحظه

این تار نبود کاملا واضح بود با صحبتهای خییییلی واضح که دوست دارم فلانت کنم و...

پس حتما ب روش بیار اما سعی کن خودت رو اروم جلوه بدی

اره ۵تا فیلم سینمایی دانلود کرده کامل ذخیره هم کرده یکیش هم وسطش بود

الان برو کنارش و اروم بیدارش کن بگو بغلم کن میخوام یه سوالی ازت بپرسم و بعدش بپرس حال خودت رو بدتر نکن با حرص خوردن