2777
2789
عنوان

بهش گفتم رابطه جنسی نداشته باشیم ببینید چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 87 پست
اخه عرق هم میخوره اونم بی تاثیر نیست

همه میخورن..حتی خیلی از خانوم ها با شوهرشون بساط میچیننن

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ولی هر کسی جنبه عرق خوری نداره

عرق نخور اصن دلستر بریز. اونم عرق

تو مقوله ازدواج هم کفو بودن خیلی مهمه برای همین تاکیید دارن هم سطح باشن طرفین...به نظرم زیاد به حرفای اینجا گوش نکنید زندگیتون خراب میکنن...کاش از اطرافتون یکی آگاه و با منطق مشاوره بگیرید

زود قضاوت نکن لطفا‌...آره یه بار تلفنی باخانومش حرف زدم کم مونده بود پشت گوشی اصن یه وضعی بود..تند ت ...

انشالله شوهرت بره با لنگه های تو در آینده ببینم تو هم با دوست دخترای شوهرت با خونسردی حرف میزنی یا نه خاک برست بی ارزشی که خواستی صیغه بشی زن دوم زنگ تفریح مردای زن داری برو خودتو بکش چندش

عرق نخور اصن دلستر بریز. اونم عرقتو مقوله ازدواج هم کفو بودن خیلی مهمه برای همین تاکیید دارن هم سطح ...

اگه مطمعن بودم پیرینتا واقعیه کلکی تو کارش نیست خوب میشد 

خیالم ازش راحت میشد

انشالله شوهرت بره با لنگه های تو در آینده ببینم تو هم با دوست دخترای شوهرت با خونسردی حرف میزنی یا ن ...

من شوهر ندارم به ازدواج فکر نمی‌کنم و خواستگار زیاد دارم چ دائم چ موقت...ولی دور مرد متاهل بعد اون خط کشیدم در حدی نفرت پیدا کردم بفهمم به زنش خبر میدم 

برادر خانومه فوت کرده بود یه حالت فشار روحی رو تجربه میکرد

دیگه بدتر ببین من نمیدونم واقعا تو چه شرایطی هستی شاید سختی های زیادی رو داری تحمل میکنی همه شرایط سخت دارن فقط موقعیتا فرق داره ولی اینو بدون خیانت و ارتباط با متاهل چوب خوری سختی داره بترس از آه زنی که دلش شکسته باشه راهتو عوض کن تا بدتر از این نشده

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
اگه مطمعن بودم پیرینتا واقعیه کلکی تو کارش نیست خوب میشد خیالم ازش راحت میشد

دعوا کنید آشتی کنید قهر کنید ولی نزارید حرمت از بین بره..‌.ایشالا الکی میشه

دیگه بدتر ببین من نمیدونم واقعا تو چه شرایطی هستی شاید سختی های زیادی رو داری تحمل میکنی همه شرایط س ...

چوبشون دارم میخورم هر روز....دیگه کف دستم داغ کردم با متاهل وارد رابطه بشم

من شوهر ندارم به ازدواج فکر نمی‌کنم و خواستگار زیاد دارم چ دائم چ موقت...ولی دور مرد متاهل بعد اون خ ...

خاستگاراتم عین خودتن داستان کثافت کاریاتو تو سایت تعریف نکن عادی سازی نکن .انشالله هرمردی تو زندگیت اومد همینجوری خاارت کنه

حرمتا هنوز باقی مونده ولی دوست ندارم به چشم یه احمق نگام کنه وسرم شیره بماله

اون رابطه ی جنسی که میگین رو داشته باشین منتهی جودی که حس ت بکشه...جز شما زن دیگه نتونه چیزایی که میخواید رو بهش بده...نمیدونم منظورم تونستم برسونم یا ن...لباس های زیر رنگی بپوشید براش....تو بغلش در مورد خودتون و رابطه...با صدای ناز بگین بعضی وقتا عجیتم میکنیااا....وابستهداش،کنید....تنها ترفندش اینه مرد نره سمت بقیه....حس،کنجکاوی ایجاد. کنید در مورد خودتون....زیاد بهش محل بدین و کاری کنید.... اون زیاد بیاد سمتتون