شوهرم قبلا بهم خیانت کرده بود به خاطر اینکه منو اذیت کنه چون با هم قهر بودیم بعد یه مدت با طرف بهم زد و جون بچمونو قسم خورد که با کسی رابطه نداشته باشع بعد چند وقت دیدم تو بیوگرافیش جمله های عاشقانه مینویسه میخاستم ازش جدا شم ولی فعلا شرایطشو ندارم بهش پیام دادم رابطه جنسی نداشته باشیم بعد میگه من روبیکام به خاطر تجدید نمیدونم چی چی سه ماهه بستس در صورتی که من دوهفته پیش رسیده بانکی براش فرستادم الان قرار شده فردا بریم پیرینت پیاما وتماساشو بگیریم ممکنه کلکی سوار کنه بخاد گولم بزنه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اصن چک کردن گوشی کار خوبی نیست...فهمیدی خیانت کرده که چی بشه...طلاق میگیرد تهش اینه دیگه...البته خدا نکنه....آیا میتونید دوباره برگردین زندگی تو. خونه پدرتون؟؟؟ میتونید خودتون حامی مالی خودتون باشین؟؟ من همسر سابقم رئیس اداره آتش نشانی شهرمون بود....خیلی هم رابطه خوبی داشتیم محبت آمیز....بخاطر کمبود سیاست و بچه بازیا از دستش دادم...خودش هم آخرین بار گفت بدجور قلبم رو شکستی....سیاستت رو ببر بالا....زیاد به حرفای اینجا بسنده نکن...همه دنبال طلاق و خراب کردن زندگی هستن...خیلیا رو دیرم تو سایت عقده ای هستن باور کن...تو گوگل هم باز مقالاتی هست راجب به اینکه خانوم با سیاستی باشیم در مقابل خیانت شوهر چیکارا کنیم...اونا رو بخون
روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️🩹
میگم نکنه ببرتم پیشه یه اشنایی یا یه جوری سرم شیره بماله
نمیدونم
اما تا جایی که من اطلاع دارم و واسه خطم گرفته بودم قابل حذف نیست مثلا شما بگین از تاریخ فلان تا فلان جزییات کارکرد میخوام میدن نمیتونه یه شماره که باهاش تماس داشته از پرینت حذف کنه و اگر کدملی رو بده بازم نمیتونه شماره ای که بنامش داره از تو لیست حذف بشه چاپ میکنن
و اینکه سعی کن آروم رفتار کنی و اصلا واکنش تند نشون نده
من یه بار خواستم پیرینت بگیرم گفتن از قاضی باید حکم پاشته باشی بعدم همه پیاما و اینارو نمیاره بالا میگه چه روزی چه ساعتی فقط پیاما همون ساعتو میده بهت واسه من اینجوری بود که گفتم به دردم نمیخوره