2777
2789
عنوان

بهش گفتم رابطه جنسی نداشته باشیم ببینید چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 87 پست
خاستگاراتم عین خودتن داستان کثافت کاریاتو تو سایت تعریف نکن عادی سازی نکن .انشالله هرمردی تو زندگیت ...

😂❤️‍🩹

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میخاین وسط دعواهاتون منم راهنمایی کنید😢

اصن چک کردن گوشی کار خوبی نیست...فهمیدی خیانت کرده که چی بشه...طلاق می‌گیرد تهش اینه دیگه...البته خدا نکنه....آیا میتونید دوباره برگردین زندگی تو. خونه پدرتون؟؟؟ میتونید خودتون حامی مالی خودتون باشین؟؟ من همسر سابقم رئیس اداره آتش نشانی شهرمون بود....خیلی هم رابطه خوبی داشتیم محبت آمیز....بخاطر کمبود سیاست و بچه بازیا از دستش دادم...خودش هم آخرین بار گفت بدجور قلبم رو شکستی....سیاستت رو ببر بالا....زیاد به حرفای اینجا بسنده نکن...همه دنبال طلاق و خراب کردن زندگی هستن...خیلیا رو دیرم تو سایت عقده ای هستن باور کن...تو گوگل هم باز مقالاتی هست راجب به اینکه خانوم با سیاستی باشیم در مقابل خیانت شوهر چیکارا کنیم...اونا رو بخون

صیغه دوزاری بدبخت 😂

چه با افتخارم میگه دیگه پشت دستمو داغ کردم با متاهل نرم تو رابطه. 

زندگی خودشون خراب شده میخوان زندکی بقیه رو خراب کنن 

بعد توقع داشته زنه طرف بیاد قربون صدقش هم بره 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
اتفاقا خیلی بهش میرسم نمیدونم دنبال چیه

شمارشو بفرست اعتماد به نفسش بیارم پایین بشینه سر جاش😂 والا همه مردان ته دلشون تنوع دوس دارن...من اینو پذیرفتم...خدا اینجوری افریده

خب بیخود میکنن‌ زن میگیرن مجرد بمونن هر گهی میخان بخورن

حرص نخور....شاید واقعا زود قضاوت کردی.‌..فعلا چک کن شاید حق با آقاتونه

میگم نکنه ببرتم پیشه یه اشنایی یا یه جوری سرم شیره بماله

نمی‌دونم

اما تا جایی که من اطلاع دارم و واسه خطم گرفته بودم قابل حذف نیست مثلا شما بگین از تاریخ فلان تا فلان جزییات کارکرد می‌خوام میدن نمیتونه یه شماره که باهاش تماس داشته از پرینت حذف کنه و اگر کدملی رو بده بازم نمیتونه شماره ای که بنامش داره از تو لیست حذف بشه چاپ میکنن

و اینکه سعی کن آروم رفتار کنی و اصلا واکنش تند نشون نده 

نه

من یه بار خواستم پیرینت بگیرم گفتن از قاضی باید حکم پاشته باشی بعدم همه پیاما و اینارو نمیاره بالا میگه چه روزی چه ساعتی فقط پیاما همون ساعتو میده بهت واسه من اینجوری بود که گفتم به دردم نمیخوره