2777
2789

سلام عزیزان میشه بگید برا آزمایش دادن تیرویید باید قبلش چیکار کرد ک خطا نده؟ و اینکه آزمایش آنتی تی پی او رو باید کار خاصی کرد؟ من تا الان خوردم نمیدونم فردا ساعت ۱۲ اگر برم درست نشون میده یا یه روز دیگه برم، اولین بارمه، دکتر دارو تجویز نکرد گف برو آزمایش، تیروییدم نزدیک مرزه اما گف درحد دارو نیس برو اینم بده تا اگر نیاز باشه بهت بگم، میشه هم انرژی مثبت بدین هم اگر شرایطی داره بفرمایید؟ ب امید خدا من سلامت کاملم و قراره چند روز دیگ بیام بگم همه چی عالی و روبه راهه😍

ناشتا باشی کافیه بنظرم

منم چند وقت پیش آزمایش دادم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شب قبل داروی هورمونی نخوری.

رابطه نداشته باشی.

لباس زیر نبندی🤭.

استزس نداشته باشی.

ده ساعت قبل ازمایش خاب ریلکس داشته باشی.

صب بی استرس باشی . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ینی تحرک و کار نکنی دوساعت قبل خاب بیدار بمون بشین .خیلی راه نرو کار نکن .

اوف خیلی سخته ازمایشش

نیازی به ناشتا بودن نداره من الان11ساله تیرویید دارم ازمایشم میدم هر سه ماه کار خاصیم لازم نیس

اخه این انگار میخواد آنتی چی چیش رو چک کنه، نمیخوام تو نت سرچ کنم تا دقیق بدونم ک فکرم ب هم نخوره قبل آزمایش، درواقع گف بعد اون میخواد ببینه دارو بده یا نده

الان دیگه باید بخوابی اگه فردا آزمایش داری  من چند روز پیش انجام دادم

وق نگرفتم از آزمایشگاه چون تا الان خوردم اگر بخوام ناشتا باشم باید تا ۱۲صبر کنم ازون جهتم گفتم ساعتش نکنه مهم باشه

وق نگرفتم از آزمایشگاه چون تا الان خوردم اگر بخوام ناشتا باشم باید تا ۱۲صبر کنم ازون جهتم گفتم ساعتش ...

نه ساعتش مهم نیست اما به نظرم واسه آزمایش تا قبل از ۱۰بری بهتر باشه 

اخه این انگار میخواد آنتی چی چیش رو چک کنه، نمیخوام تو نت سرچ کنم تا دقیق بدونم ک فکرم ب هم نخوره قب ...

یادم نیس دقیق منم یه ازمایش اینطوری داده بودم دکترم یه نوشته داد به من گفت اینارو بخون عمل کن بهش قبل ازمایش دقیقا همینارو نوشته بود رابطه نداشته باشم لباس تنگ نپوشم و خیلی چیزای دیگ ک یادم نیس

زندگی میکنم با قانون خودم