2777
2789
عنوان

خواب دیدم تعبیرش چیه

54 بازدید | 9 پست

خواب دیدم یه پسر بچه رو تو خیابون پیدا کردم( میگفت رفیق یکی از دوستام بوده ولی پسره نهایتا سه سال داشت) 

حس عجیبی بهش داشتم انگار مامانش بودم 

کل خواب بغلش کرده بودم 

بردمش دور دور به همه رفیقام نشونش داده بودم 

رفتم سرکار موقع برگشت از سرکارم باقلوا بهم دادن اومدم بیرون دیدم پسر بچه نیست (کلید خونه رو داده بودم دستش)

کل خیابونا رو با ترس داد میزدم میگفتم پسرم کجایی (در صورتی که بچه اصلا مال من نبود) 

یهو یه موتوری وایساد من تو خواب شدیدا حس ترس کردم 

گفت دوتا کوچه بالاتره 

رفتیم پسر و پیدا کردیم بالاتر از یه مدرسه بود.. 

پسره که پیشم بود داشت خودشو معرفی میکرد

به طرز عجیبی، مثلا میگفت من سال ۸۹ 

سنم نوزده سال بود 

من داشتم حساب میکردم، از خواب پریدم 

تعبیرش چیه؟ مسخره نکنید؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا از دهنت بشنوه 😂😂😍😁

ا پس مجردی 😊

سوره ی یس بخون و به هر مبین که رسیدی حاجتت رو بگو  ( قبل خوندن ، دور مبین ها خط بکش راحت تر شه ؛ یاسین ۷ تا مبین داره و این روش خیلی خوبه برای برآورده شدن حوائج 

ختم ۴۰ روزه ی یس ، حشر ، حدیث کساء ؛ دعای یستشیر ، دعای معراج و غیره : عالین عالی ( من مجردم و هنوز انجام ندادم ؛ ولی تاپیکای کاربرها نشان از یه ازدواج خوب و موفق میداد) + دعای علوی مصری : خیلی زیاد حاجت میده اما ۳ برابره دعای کمیله : شب جمعه غسل جمعه کن و بعد نماز شب بخون و بعد دعای علوی مصری و بعد نماز صبح 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش ( از رو دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ) 

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند .

*** تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ ( تو گوگل هست ؛ ۲ تا عکسه 

اره من مجردم من ۱۹ سالمه تقریبا برا همون تعجب کردم

آهان پس سنت کمه ( بعدا انجام بده سوره ها و ادعیه ی سرعی بخت گسا رو 

مقلا این سال انجام دادی و جواب نگرفتی بمونه برای چند سال بعد ، هر سال بخون یا اینکه بزار بعد از ۲۱ سالگی ) 

اگه وسط چله مورد مناسبی اومد چله رو رها نکن