2777
2789
عنوان

بیاید یه مسئله شخصی خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا! الان تا این دختر بیچاره رو محکوم نکنن ول نمی‌کنن که! اسم خودشون رو هم گذاشتن زن! دلم برای بچه ...

دقیقا...اینقدر چشمشون رو روی همه‌چیز بستن و حرف حرف خودشونه که با خودت میگی دربرابرشون سکوت بهترین کاره

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

خدایی فازتون چیه هرکی هر تاپیکی میزنه میرین میگردین پدر جدشو درمیارین میگین فلان تاپیک گفتی فلان پس دروغ میگی بابا چیکار دارین یا راهنمایی کنین یا اصن جواب ندین آدم دنبال راه حله شما میشین کارآگاه گجت این وسط

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
میخواستم ببینم بهمن یا اسفند نامزدی یا خواستگاری دارم با d?

اسفند عزبزم

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

شب شما بخیر دوست عزیز 

به عنوان یک روانشناس چند نکته رو عرض میکنم خدمتتون، در نهایت حتما باید از یک روانشناس در این رابطه کمک بگیرید.

این رفتار ممکنه به عنوان یک مکانیسم مقابله‌ای ناسالم برای مدیریت استرس باشه.

در وهله اول باید مسائلی که ذکر شده (فشار خانواده ، تحصیل ) به اونها پرداخته بشه ، از سمت خانواده مورد حمایت قرار بگیره 

تا مادامی که این مسئله حل نشه استرس به گونه های متفاوت بروز پیدا می‌کنه.

از مواردی که برای مدیریت استرس میشه بهش اشاره کرد

تکنیک‌های آرام‌سازی: روش‌هایی مانند تنفس عمیق، مدیتیشن، یا یوگا را یاد بگیره تا استرسش کمتر بشه

فعالیت‌های لذت‌بخش: فعالیت‌هایی که به او احساس آرامش و لذت می‌ده (مانند ورزش، هنر، موسیقی، یا وقت گذراندن با دوستان) را در برنامه روزانه خودش قرار بده

در این سن چالش برای نوجوون ها زیاده و ممکنه در اثر فشار روانی به این کار روی بیارن یا از روی عادت باشه 

پیشنهاد میشه حتما با یک مشاور مشورت کنید 

این موضوع نیاز به بررسی دقیق داره

به امید شادی های مانده در راه
مرسی از حمایتتون واقعا💗

بین گلم چ خودت باشی چ دختر عموت اصلا خجالت نکن ۹۰ درصد آدما ی تایمی دچارش بودن ترک کردن یا هنوزم میکنن من خودم ترک کردم اراده میخاد فقط یدفه گذاشتم کنار ولی شوهرم هنوز درگیره بستگی ب خودت داره ب حرفای صد من ی غازم گوش نده ی عده اینجا فقط میخان دروغ دربیارن

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
بین گلم چ خودت باشی چ دختر عموت اصلا خجالت نکن ۹۰ درصد آدما ی تایمی دچارش بودن ترک کردن یا هنوزم میک ...

چه باشعوری شما خوشحالم که آدمای باشعور هنوزم هستن

گلم آینده من بعد طلاق خوبه؟؟خیلی تو فشارم الان عذاب میکشم

آره عزیزم پیشرفت زیادی می‌کنی هم روحی هم حسمی