2777
2789
به نظرتون اینکه الان خونه و ملک نداره اما هم خودش هم من شغلای پردرامدی داریم، اشتباهه بله دادن با ای ...

خوب داشتین معلومه بهتر میبود .خرید خونه هاخه خیلی سخت شده چجوری آدم تهیه کنه..

.

ولی شکر که درآمدتون خوبه لااقل تو مستاجری اذیت نمیشید و اینکه اگه آدم خوبیه و شرایطش خوبه خوشتون اومده ازش  فقط به خاطر مسکن که رد نکنین..

( به خاستگار رحم کنین) 😁

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ادم میمونه واقعا چیکار کنه اینقدر که شرایط اقتصادی بده

خدا نیامرزه اونی که باعثشه ...

ولی خوب هاخه نمیشه اونقدر دنبال همه چی تموم بود

.

ان شاا... اگه مشکل یه مسکن باشه بازم شما باید خدا رو شکر کنین نسبت به خیلی از زوجها ...

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

نمی‌دونم شاید تو خونه پدرت مرفه بودی عزیزم الان نمیتونی تحمل کنیان شالله خدا خودش راه رو براتون باز ...

اره راحت بودم خونه پدرم. و چون شوهرم وضع مالیش خوب نیس دوس ندارم یه گدا بدنیا بیارم.

اونیم که خونه و ملک و املاک داره قد و قیافه و تیپ نداره یا بیشخصیته یا ...😑

شوهرمن قدو هیکل و قیافه داره. فوق العاده چشم چرونه خانمام چشم ازش برنمیدارن. تازه عشوم براش میان. بخدا هرچقدر زشتر زندگی امنتره. زشتا هم پولدارن هم باوفا.