2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 173837 بازدید | 1219 پست
نمیخورممن تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم گفته حتما پیاده روی کن،نمیزاره پیاده روی برم،همش میگه چاقی

رژیم بگیر عزیزم 

البته رژیم اصولی و به کمک متخصص تغذیه . 

نه به خاطر شوهر الدنگت . به خاطر درمان تنبلی تخمدانت . 

اگرم هزینه تهیه مواد غذایی لازم برای رژیم و بهت نداد پس بهش بگو دهن گشاد شو ببنده و دیگه نگه چاقی !

سالها اگه شوهرم کباب میگرفت به من گوجه هاش میرسید و نیمرو هم اگه درست میکردیم تا میومدم به بچم غذا ب ...

خب اشتباه کردی بنظرت حالا که دم ازشکمت نزدی غرورت حفظ شد؟؟؟ نه عزیزجان شمااونجاییکه اوناکباب میخوردن گوجشو به تو میدادن باید غرورت میشکست زنی که به خودش ارزش نده بقیه براش ارزش قائل نمیشن 

این حقیقته زندگیه 

من شوهرم کلا خساستو داره ولی اگه چیزیم داریم بهترشو خودم بچم میخوریم بعدشوهرم 

من نمیدونم کارم درسته یانه ولی میدونم کارشمابه شدت اشتباس 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم رفتار شما خیلی بچگونه بوده.....میزاشتی تا آخرش شوهرت باهات بخوره بعد میرفتی بازم تخم مرغ در ...

کاری ندارم رفتار ایشون درست بوده یا بچگانه 

ولی واقعا بچس ۲۰ سالشه :) 

شوهرش گاوه با احترام 👋

کتک زدن زن نشونه حقارت یک مرد هست. اول به خودم میگم. 

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

سالها اگه شوهرم کباب میگرفت به من گوجه هاش میرسید و نیمرو هم اگه درست میکردیم تا میومدم به بچم غذا ب ...

چرا با این حیووووووون زندگی میکنی. تررخدا بفکر خودت باش یکم

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

چه مردای کثیفی ننه سگا دختر مردم به خاطر تخم نرغ کتک می زنه خواهشا اگر بچه تداری تصمیم جدی بکیر این مردک بی ارزش اجازه نده پدر بشه همین رفتار زشت رو به بچه هات بکنه، مرد هم انقدر بی غیرت زنگ بزن به ننه پتیارش بگو چه کرده پسر عنترش 

شماها پدرو مادر و خانواده ندارید شوهراتون همچین غلطایی میکنن

جمع کن برو بگو نمیزار غذا بخورم حتی یه تخم مرغ میگه تو چاقی نمیتونم تحملت کنم ابروشو ببر بابا 

دو شونه تخم مرغم بخر یکیش بفرست خونه خودت

یکیشم بفرست خونه مادرشوهرش ک شوهرتو انقدر گدا گشنه بزرگ کردن 

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

عزیزم کار همسرتون خیلی زشت بوده اما اگر اضافه وزن دارید، بخاطر سلامتی خودتون هم که شده مراعات کنید، مثلا ساعت ۷ که شام خوردید اگر زودتر به رختخواب میرفتید و ۶ ساعت نمی‌گذشت، گرسنه نمیشدید یا به جای نیمرو سیب میل کنید، توجه هم نکنید به همسرتون مردها گاهی از بچه هم بدترن

کاربری دسته منو خواهرمه