قبول دارید از ۱۰ تا زن ۸ تاش خیانت دیده و میبینه بعضی ها میگذرن و میبخشن بعضی ها جدا میشن بعضی ها تلافی میکنن بعضی ها هم هیچ کاری از دستشون بر نمیاد تحمل میکنن شما هم خیانت دیدید؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
واقعا نمیدونم با چه وجدانی قبول میکنن وقتی میدونن طرف متاهله باهاش میمونن بعضی هام که ماشالله صیغه م ...
من یک دوستی داشتم قطع رابطه کردم این با یک اقایی تو رابطه بود که اون اقا سه تا بچه داشت یکبار ازش پرسیدم چجوری میتونی برگشت خودشو توجیح کرد و گفت حتما زنش یک چیزی کم داشته که اومده سمت من به همین راحتی
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚