2777
2789
عنوان

چرا اکثر زن ها خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بگیم اگه ما زن ها وجدان داشته باشیم و پشت هم باشیم هیچوقت خیانتی رخ نمیده البته که منظورم اینه ...

واقعا قبول دارم که ما خانوما هم باید پشت هم باشیم من خودم این موضوعات باعث شده هر لحظه از فکرش بترسم و واقعا حالم بد میشه با فکر کردن بهش 

واقعا قبول دارم که ما خانوما هم باید پشت هم باشیم من خودم این موضوعات باعث شده هر لحظه از فکرش بترسم ...

واقعا نمیدونم با چه وجدانی قبول میکنن وقتی میدونن طرف متاهله باهاش میمونن بعضی هام که ماشالله صیغه میشن

اینا همشون بازیچه دست مرد ها هستن و مثل دستمال کاغدی هستن وقتی آقایون کارشون باهاشون تموم میشه مثع آشغال پرتش میکنن بیرون و میرن دنبال یکی دیگه

متاهل🩷🍃
خوب خوبه حداقل ازدواج نگردی باهاش

دقیقا

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

واقعا نمیدونم با چه وجدانی قبول میکنن وقتی میدونن طرف متاهله باهاش میمونن بعضی هام که ماشالله صیغه م ...

واقعا خودشون دلشون میاد زندگی یک زنی که از جنس خودشونه رو خراب کنن 

واقعا نمیدونم با چه وجدانی قبول میکنن وقتی میدونن طرف متاهله باهاش میمونن بعضی هام که ماشالله صیغه م ...

من یک دوستی داشتم قطع رابطه کردم این با یک اقایی تو رابطه بود که اون اقا سه تا بچه داشت یکبار ازش پرسیدم چجوری میتونی برگشت خودشو توجیح کرد و گفت حتما زنش یک چیزی کم داشته که اومده سمت من به همین راحتی

من یک دوستی داشتم قطع رابطه کردم این با یک اقایی تو رابطه بود که اون اقا سه تا بچه داشت یکبار ازش پر ...

ارع منم با دوستم قطع ارتباط کردم

نه بخاطر اینکه با مرد متاهل باشه ها نه

بخاطر اینکه داشت به شوهرش با پسرای مجرد خیانت میکرد و چند بارم همسرم تو خیابون دیده بودش که با مرد غریبه هست

دیگه کلا قطع رابطه کردم

متاهل🩷🍃
من یک دوستی داشتم قطع رابطه کردم این با یک اقایی تو رابطه بود که اون اقا سه تا بچه داشت یکبار ازش پر ...

ولی آخرش درسته اون زن خیانت میبینه و دلش میشکنه و نا امید میشه

اما ضربع اصلی رو خود این افراد میخورن که هر بار بازیچه آدمای جدید میشن و کاملا حقشونه کارما بی جواب نمیذاره

متاهل🩷🍃

ندیدم

ان شاءالله هیشکی نبینه🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚