2777
2789
عنوان

چرا اکثر زن ها خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 41 پست
ولی آخرش درسته اون زن خیانت میبینه و دلش میشکنه و نا امید میشهاما ضربع اصلی رو خود این افراد میخورن ...

اونایی که میان تو زندگی ادم‌متاهل اون ادم رو به عنوان سرگرمی میبینن. پس اگر هم بهم بخوره رابطه میرن سراغ یکی دیگه. تنها کسی که این وسط له میشه زن اون اقاهه که خیانت کرده هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارع منم با دوستم قطع ارتباط کردمنه بخاطر اینکه با مرد متاهل باشه ها نهبخاطر اینکه داشت به شوهرش با پ ...

من خیلی دوستم باهاش صمیمی بودم ولی وقتی همسرم دید همچین ادمیه هرروز با یکی مجبور به قطع رابطه کردم

تو این دوره هر کی ازدواج کنه باخت میده،!

علتش هم اینه که خیلی از افراد هنوز به بلوغ فکری نرسیدن تو خونه هم آزاد نیستن کور کورانه تصمیم ب ازدواج میگرن،البته گناهی هم ندارن چون اموزش مناسب ندیدن

اونایی که میان تو زندگی ادم‌متاهل اون ادم رو به عنوان سرگرمی میبینن. پس اگر هم بهم بخوره رابطه میرن ...

اتفاقا عزیزم یسریاشون قصد غالب کردن خودشونو دارن

ولی خب درکل آقایون هم صرفا برای سرگرمی میرن بااین زن ها

عرضه و تقاضا😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
من خیلی دوستم باهاش صمیمی بودم ولی وقتی همسرم دید همچین ادمیه هرروز با یکی مجبور به قطع رابطه کردم

کار خوبی کرد واقعا چون به مرور اصلا خودت متوجه نمیشی یهو بخودت میای میبینی واقعا روت تاثیر مخرب داشته

منم بااین خیلی صمیمی بودم هروز پیش هم بودیم ولی خب دیگه نشد که دوستیمون ادامه پیدا کنه 

انشالله دوست شما و دوست بنده هرجا هستن خدا راه درست رو جلوشون قرار بده گلم

متاهل🩷🍃
کار خوبی کرد واقعا چون به مرور اصلا خودت متوجه نمیشی یهو بخودت میای میبینی واقعا روت تاثیر مخرب داشت ...

واقعا این دوستم خیلی خوبی ها داشت ولی گاهی بعد دعوا با همسرم خیلی ناخواسته ذهنم میره سمتش که میگفت ازدواج اشتباهه و .... و حس میکنم اگه هنوز باهاش می‌بودم تاثیر های بدی روم میزاشت

واقعا این دوستم خیلی خوبی ها داشت ولی گاهی بعد دعوا با همسرم خیلی ناخواسته ذهنم میره سمتش که میگفت ا ...

دقیقا میگم که آدم خودش متوجه نمیشه کم کم روت تاثیر میذاشت و بخودت میومدی میدیدی دور از جون از اونم بدتر شدی

متاهل🩷🍃
دقیقا میگم که آدم خودش متوجه نمیشه کم کم روت تاثیر میذاشت و بخودت میومدی میدیدی دور از جون از اونم ب ...

😔😔 امیدوارم راه درست و پیدا کنه و باعث نشه تا عمر داره پشت سرش نفرین باشه