2777
2789
عنوان

پیاده روی شکمو اب میکنه

154 بازدید | 14 پست

سلام یساله عقد هستم از وقتی متاهل شدم شکم پهلو در اوردم و وزنم رفته بالا ضایع هم هست مخصوصا وقتی میشینم همه بهم میگن چاق شدیا فلان حتی شوهرم لباسام تنگ شدن شومیز و شلوار 

وزنم ۶۴ قدم ۱۵۵ میخام شکم و پهلوم و اب کنم و وزنمو بیارم پایین دوس دارم لاغر شم ولی صورتم زیاد لاغر نشه

ایا یساعت پیاده روی هرروز تاثیر داره شکم و پهلو اب میکنه یا خیر ؟؟ چون تو گوگل نوشته بیشتر چربی ران و اینارو اب میکنه

من نمیتونم برم بیرون هرروز میخام تو حیاط پیاده روی کنم اونم اهسته ایا تاثیر داره یا باید بدوو ام ممنون میشم از تجربهاتون بگین☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پیاده روی آهسته تاثیری نداره کلا چون کالری نمیسوزونیباید سریع باشهوزنم بیاد پایین همه جا با هم لا ...

مهم نی بدنم لاغر شه فقط چربی بسوزونم نه عضله

ولی صورت خیلی لاغر بهم نمیاد 

پیاده روی فقط پاهاتو فرم میده باید کم بخوری 

نون و نمک و سیب زمینی و اینا رو حذف کنی نشاسته و قند کلا تعطیل غذای چرب مطلق ممنوع

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃