2777
2789
عنوان

🩷معرفی کهن الگوی آتنا الهه خرد🩵

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 147 پست
وای چه باحال بودددددد🤩🤩🤩🤩🤩

خوش حالم خوشت اومده💞🩷

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشمان امددددد ماری رز اینارو از کجا خوندیییی

راجب کهن الگو ها من زیاد میخوندم چندین ساله

هم از سایتای خارجی هم داخلی هم چنل ها و..

جز مطالبین که خیلی دوسشون دارم

زمانی خانمای اینجا خیلی راجب این چیزا اطلاعات داشتن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خوش حالم خوشت اومده💞🩷

جالبه من قبلا تایپ شخصیت ام بی تی ای دادم ولی اصلا خوشم نیومد ولی این مدل خیلی خوب بود فکر میکردم شخصیتم مشکل داره تو ام بی تی ای در نیومده بوددد🥲 میشه بگی از کجا خوندی و میشه اگه باز از این تاپیک گذاشتی تگم کنی😍😘

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

نمونه ای از شخصیت های خانم مشهورآتنا تایپ: بانو مرحومه مغفوره مریم میرزا خانی

همیشه تاپیک هام رو کامل میکنی واقعا ممنونم ازت🩷

توی تاپیک پرسفون هم خیلی خوب بودن مثال هات

راجب کهن الگو ها من زیاد میخوندم چندین سالههم از سایتای خارجی هم داخلی هم چنل ها و..جز مطالبین که خی ...

اوه چه جالب من اسلا نشنیده بودم ممنونم 💛💛🧡🧡🩷🩷

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

جالبه من قبلا تایپ شخصیت ام بی تی ای دادم ولی اصلا خوشم نیومد ولی این مدل خیلی خوب بود فکر میکردم شخ ...

ام بی تی ای معمولا خیلی درست نیست چون روی منم درست درنیومد .تا سه سال تایپم مختلف عوض میشد که اخیرا روی infpثابت موند.