2777
2789
عنوان

🩷معرفی کهن الگوی آتنا الهه خرد🩵

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 147 پست
دقیقاآتنای سمی نداشتحیف عمرش کوتاه بود

کاش زنده می موند واقعا نمونه یه زن کامل و فرهیخته و دانشمند بود .

از نظر سطح علمی و سواد در سطح بالایی قرار داشت .کاش کشور ما قدرش رو بیشتر میدونست.

نه فقط این خدابیامرز کاش به همه نخبگان کشور مون بها بدن که فرار مغزها نکنند.

درسته مخصوصا کل نی نی سایت که ادعای آفرودیت دارند.

دقیقا

حالا جالبه بدونی، آفرودیتت واقعی فوق‌العاده کمیابه 

و بین مردا کمیاب ترین زئوس هستش

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش زنده می موند واقعا نمونه یه زن کامل و فرهیخته و دانشمند بود .از نظر سطح علمی و سواد در سطح بالای ...

دقیقا واقعا

زن فوق‌العاده بالایی بود و فوق‌العاده افتخار آمیز

حیف دنیا زود گرفتش 

امیدارم توی آینده کشور محیطی رو فراهم کنه که این استعداد بتونن توی خوده کشور شکوفا بشن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

درسته .به احتمال زیاد اونا هم پرسفون ملکه نشده هستند که نقاب آفرودیت زدند.

دقیقا

خیلی از کهن الگو ها متاسفانه اینکار رو میکنن

کلا دنیای امروزی میخواد همه زنا آفرودیت باشن بخاطر یه عده هوس باز

در صورتی که اگه همون تایپا به شکوفایی خودشون برسن، واقعا عالی میشن

درسته .حیف مریم میرزاخانی که مثل گل بود ولی توی غربت و دور از وطنش پرپر شد.

دقیقا

خدا روانش رو شاد که که اسمشم غرور آفرینه

دقیقاخیلی از کهن الگو ها متاسفانه اینکار رو میکننکلا دنیای امروزی میخواد همه زنا آفرودیت باشن بخاطر ...

درسته .

من از آفرودیت بدم نمیاد من از نقاب آفرودیتی ها بدم میاد که متاسفانه دور و بر خودم از این افراد زیاده که همه کارشون جنبه شوآف داره.

درسته .من از آفرودیت بدم نمیاد من از نقاب آفرودیتی ها بدم میاد که متاسفانه دور و بر خودم از این افرا ...

دقیقا

و جالب اینجاست که بدونی کسایی که نقاب آفرودیتی میزنن نمیتونن واقعا انرژی آفرودیت رو داشته باشن

کلا انرژی آفرودیت اگه افراطی بره بالا، باعث جذب آدمای هوس ران و داغون بشه