2777
2789
عنوان

🩷معرفی کهن الگوی آتنا الهه خرد🩵

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 147 پست
من اولش که میخوندم میگفتم اره خیلی شبیه منهههه ولی یه چیزش فرق داشت اینکه میل به جنس مخالف نداره تا ...

خیلیم عالی

آتنا انرژیه که هر زنی باید داشته باشه

لزوما قرار نیست کامل شبیه باشی چون انرژی های دیگم درونت هست

برای همین اگه آتنا انرژی غالبت باشه بالای ۷۰ درصد شباهت داری

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حس می کنم هلن کلر هم آتنا تایپ بوده .چون ازش وایب آتنایی می گیرم.

احتما خیلی زیاد

چون تلاش گر بوده

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

سه تا آرکتایپ برتر من:

آتنا

آفرودیت

آرتمیس

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

میشه کهن الگوی بعدیتون آفرودیت باشه؟

البته

فردا شب یا امشب میزنم

جالبه من قبلا تایپ شخصیت ام بی تی ای دادم ولی اصلا خوشم نیومد ولی این مدل خیلی خوب بود فکر میکردم شخ ...

حتما گلم🩷

هر شب یا یه شب درمیون تامیک میزم راجبشون

هم کهن الگوی های زنانه رو معرفی میکنم هم مردانه

شخصیت های فرعی زیادیم هست، اگه دیدم بقیه خوششون اومده راجب اونام تاپیک میزنم

من بیشتر منابع خارجی رو نگاه میکنم چون منابع داخلی زیاد خوب توضیح ندادن

ام بی تی ای معمولا خیلی درست نیست چون روی منم درست درنیومد .تا سه سال تایپم مختلف عوض میشد که اخیرا ...

اوهوم مال من اکثر اوقات enfp میشه ولی من تو خیلی چیزا منطقیم!

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

اسی میشه ازتون خواهش کنم هر تایپک این مدلی که داشتید منو تگ کنید اخه گمتون میکنم🫠

حتما گلم💞

خیلیم خوش حال میشم بخونید