2777
2789
عنوان

مشاوران تحصیلی بیاین لطفا ❤️

209 بازدید | 54 پست

مشاوران تحصیلی برای انتخاب رشته راهنمایی 

اگر میتونید کمک کنید بگید تا سوالامو بپرسم فقط اگر اطلاعات کافی دارید ❤️

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بپرس عزیزم من مشاور نیستم ولی بلدم

اگر کسی هفتم و هشتم نمره ریاضیش ۱۰ و ۸ شده باشه ( شهریور) یعنی نه اینکه تمرین کرده باشه این شده باشه بخاطر یسری مشکلات بعد نهم ترم دومش بخاد جبران کنه 

میتونه تجربی بیاره؟؟ حتا اگر آخرین الویتم شده علومم نمرمو دارم همه درسای دیگمم خوبه

بفرمایید

اگر کسی هفتم و هشتم نمره ریاضیش ۱۰ و ۸ شده باشه ( شهریور) یعنی نه اینکه تمرین کرده باشه این شده باشه بخاطر یسری مشکلات بعد نهم ترم دومش بخاد جبران کنه 

میتونه تجربی بیاره؟؟ حتا اگر آخرین الویتم شده علومم نمرمو دارم همه درسای دیگمم خوبه

انتخاب رشته دبیرستان؟

آره نهم برای دبیرستان 

😂🙂ببین ی چیزی بت میگم با اینکه میدونم کار خودتو میکنی ولی اصلا نیا تجربی اسم تجربی اومد فرار کن فق ...

اینارو مایی میگیم که تا ته تجربی رفتیم

بچه ای که میخواد بیاد تجربی ذوق داره اصلا اینا براش مهم نیست

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

😂🙂ببین ی چیزی بت میگم با اینکه میدونم کار خودتو میکنی ولی اصلا نیا تجربی اسم تجربی اومد فرار کن فق ...

باورت میشه انسانیا ، هنرستانیا، فنی حرفه ای .....

همه همینو میگن 😂 خوب منو میشناسی 

اینارو مایی میگیم که تا ته تجربی رفتیمبچه ای که میخواد بیاد تجربی ذوق داره اصلا اینا براش مهم نیست

اره واقعا منم نهم اگه کسی بم میگفت کار خودمو میکردم ولی خب دیگه از ما گفتن بود🥲