2777
2789

سلام بچه ها دیدین یه سری پیجا هستن که تبلیغ میکنن که با این پودر چند کیلو اضافه میکنین و فلان و فلان ،من از یکیشون ک پرسیدم خیلی وعده وعید داد یه پکش هست ۱۵ کیلو افزایش وزن قیمتش ۳میلیون خورده ایه😐حالا کسی استفاده کرده ازش؟راضی بوده یا ناراضی؟

از این چیزا نگیر،منم لاغرم ولی سمت این چیزا نمیرم ی بار قرص گین آپ گرفتم فقط کل صورتم جوش زد و هیچ فایده ای نداشت،متخصص تغذیه بهم شربت راسیپ داده،قرص مخمر آبجو هم میخورم قبل از غذا،اشتهامو بازمیکنه دارم کالری شماری میکنم.بنظرم بهترین و سالم ترین راه همینه ک یه اشتهاآور مجاز بخوری تا اشتهات زیاد شه و غذاهایی بخوری ک کالری زیادی داشته باشه.شربت سانستول،آرژی پلاس،قرص شیکوریدین،پودر انترامیل،پودر گین آپ مجاز ک داروخونه میفروشه،اینا هم عالین.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما نتیجه گرفتی؟از همه اینا استفاده کردی؟

بجز سانستول و آرژی پلاس بقیه شو آره،این دوتارم از کسی شنیدم ک با همینا و کنارش کالری شماری حدود بیست کیلو اضافه کرده ولی خودم فعلا این دوتارو استفاده نگرفتم،واسه من چیزی ک بیشتر ازهمشون نتیجه میده شربت راسیپه چون واقعا اشتهامو زیاد میکنه وگرنه در حالت عادی خیلی کم غذا میخورم،با همین شربت راسیپ و کالری شماری تو دو سه هفته دو کیلو اضافه کردم،یمدت وقتشو نداشتم ولی دوباره شروع کردم.اگه در مورد کالری شماری چیزی نمیدونی تو گوگل در مورد این و اپلیکیشن مانکن و غذاهای پرکالری تحقیق کن.من خیلی وقته ک ذهنم درگیر این موضوعه و واقعا الان مهمترین دغدغه مه.این همه توضیحم واسه این بود ک گفتم شاید دغدغه ی توام باشه و خواستم تجربه مو بگم، اینایی ک گفتم سالم ترین و علمی ترین روشیه ک میتونی باهاش چاق شی فقط باید براش وقت بذاری و غذا بخوری،امیدوارم اینایی ک گفتم بتونه کمکت کنه❤️

ممنونم عزیزم لطف کردی ❤

فقط هر اشتها آوری مصرف کنی سه چهار روز طول میکشه تا تاثیرشو حس کنی،مثلا همین شربت راسیپ اولش یکم آدمو خواب آلود و عصبی میکنه ولی دو سه روز بعد این اثراتش از بین میره و خیلی اشتهارو زیاد میکنه،مجازم هست و برای اشتهای بچه هام تجویز میشه