2777
2789
عزیزم من تاپیکام مهم نیست برام،،میخوام این از بین بره با یک شماره دیگ بیام ی اسم دیگ برای خودم بذارم

خب برو با یک شماره دیگه بیا اینم ول کن به حال خودش همینجوری بمونه

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با شماره دیگ میتونم بیام درسته؟؟

بله

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام نی نی یارمیتونم یه سوال بپرسم

سلام بله

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
هیچ راهی نیست کلا تاپیک هام پاک شه؟زیاد دارم نمیتونم دونه دونه روز های زوج بذارم که

هیچ راهی نیست

هیچ راهی نیست

چه وضعشه خب الان

نمی‌خواین یه پیگیری کنین لاقل؟

هزار تا تاپیکه چجوری هر دوشنبه یدونه بفرستیم برای حذف معلوم نیس کی تموم شه😑

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

عزیزک برای منو اوک کردی؟؟با ی شماره دیک میخوام بیام تاپیک بزنم میگ مطالب شما بزودی منتشر میشه ،،فک ک ...

اسم کاربری جدیدتون چیه؟

ayyy12

الان پست بذارین با کاربری جدید