2777
2789
فقط جواب منوندادیا .اشکال نداره فداسرت .

خب نیاز به بررسی عمیق داره نمیدونم چی بگم که 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته حق باشماست .ممنون که جواب دادی

وقتی جواب نمیدم به جای دلخور شدن بدونین جوابی ندارم که بدم نمیتونم گاهی سوالتون رو جواب بدم اصلا گاهی نباید جواب بدم ولی شما دلخور میشین پس از این به بعد سوالی پرسیدین جواب ندادم بدونین که جواب نداره وگرنه اینطور نیست من نادیده بگیرمتون

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
عزیزم بازم میزنه مطالب شما ب زودی منتشر میشود،،ممکنه چون با این شماره اکانت دارم اون فعال نمیشع؟؟

درست شد حالا اینو لغو کنم؟

درسته حق باشماست .ممنون که جواب دادی

همینا رو تو اون تاپیک بگین چون دوستاش هستن خلاصه چند نفر از دور به این مسئله نگاه میکنن و دلیل میارن تو شک میافتن اینطوری دارن اذیت میشن از چیزی هم نترسین مطمئن نگین فقط بگین برام سواله کسی که این کارو کنه به این سادگی ها دفن نمیشه

سلام .حدسم درست بودا .

بله گفتین اونجا؟