من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چون ادم ازدواج باید یک ادم سالم باشه کسی که طلاق گرفته ببین مشکلش چی بوده؟ رابطه کامل و نامشروع؟ نکنه بعدا ازدواج کردید هم داشته باشه؟ سیگار ببین خودت اذیت نمیشی؟
حتی فکر کردن بهش ترسناکه چه برسه باهاش ازدواج کرد😐
منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قویتر باشی 💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالیای داشته باشی(:'🌱
من مشکلی نداشتم تا اینکه فهمیدم خیلی وقته گل هم میکشه و پنهون کرده☺️
مطمئن باش بیشتر از ۵۰ درصد سیگاریا فقط روی سیگار نمیمونن
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹