2777
2789
عنوان

میاین یکم درددل کنم خواهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 25 پست
میدونی میگن آدم تا یه سنی نیاز ب پدر مادر داره چرته آدم همیشه ب پدر مادر نیاز داره شوهر جای خود دارد ...

عزیزم درک می‌کنم حامله ای حساسی کاش من نزدیکت بودم میومدم کمکت

خواهر برادر نداری عزیزمچند سالته

نه خواهرم آرزوش بدبختیمه چن بار با نقشه منو تا طلاق می‌شوند آبرومو برد بهم تهمت زد ازمون بزرگترها می‌ره همه جا پشتم حرف میزنه خوشش میاد کوچیک شم 

داداشمم ی معتاد داغون 

مامانمم جدا شده رفته همیشه خیانت میکرد 

بابامم ی آدم پست

جالب اینه همشون باهم خوبن انگار ن انگار چیزی شده

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم درک می‌کنم حامله ای حساسی کاش من نزدیکت بودم میومدم کمکت

بخدا دلم ی غذای خونگی میخواد حداقل یه کاسه اش ویارونه خودم واسه خودم وایارونه درست میکنم 

منم خانوادم ....مادرم ازدواج کرده جدیدا همسرمم با اینکه پسر عمومه دوست نداره با خواهر برادرام رفت و ...

چقد خوب که لاقل دوسشون داری

نه خواهرم آرزوش بدبختیمه چن بار با نقشه منو تا طلاق می‌شوند آبرومو برد بهم تهمت زد ازمون بزرگترها می ...

😢 اخی عزیزم بارداری اینقد به خودت استرس واردنکن 

به این چیزا فک نکن 

به خدا نه خانواده نه خواهر نه برادر هیچ کدوم برادم کسی نمیشن

وجود اینا فقط دلگرمیه 

به خدا خودتو وشوهرت مهمیت خودتون به درد هم میخورید  خودتون دوتایی با بچه هاتون باعث شادی هم بشید دیگه چکار میشه کرد میدونم سخته عزیزدلم میدونم چقد دوس داری الان خواهرت ومادرت پیشت باشن مخصوصا دوران بارداری ولی خب چه میشه کرد وقتی اینطوریه باید کنار اومد بافکر بهشون فقط ارامشت بهم میریزه 

خودتو سرگرم کنه به هرطوری شده تا کمتر فکرت بره طرفشون 

وقتی هر دوخانواده هاتون خوب نیستن پس باید بزارینشون کنار چون اگه زیاد طرفشونم برید ممکنه زندگیتو خراب کنن.

شوهرت خوبه برات ؟

😢 اخی عزیزم بارداری اینقد به خودت استرس واردنکن به این چیزا فک نکن به خدا نه خانواده نه خواهر نه بر ...

بد نیس خوبه ولی خب شاید من ازش انتظار دارم تنهاییمو پر کنه ولی اون الان چهار ساعته که خوابه

بد نیس خوبه ولی خب شاید من ازش انتظار دارم تنهاییمو پر کنه ولی اون الان چهار ساعته که خوابه

خوب عززم شوهرتم خستس 

باید یکم درک بشه  ولی خب چهار ساعت خواب زیاده برو بیدارش کن بیارش بشینید چای دم کن یکم حرف بزنید فیلمی سریالی چیزی ببینید باهم 

والا عزیزم درک میکنم به خدا تنهایی سخته 😔

دوستی رفیق خوب نداری ؟

خوب عززم شوهرتم خستس باید یکم درک بشه ولی خب چهار ساعت خواب زیاده برو بیدارش کن بیارش بشینید چای دم ...

دم کردم نشستم چهار بارم صداش کردم نیومد فقط خوابه همیشه