2777
2789
عنوان

دخترخالم با بیشعوری تمام بهم میگه بریم کادو روز پدر واسه باباش بخریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 48 پست
ببخشید بی ادبی میکنماما من ریدم رو سر اون دختر اونم میخواد لج تورو درآرهتو ام برو باهاش به تخمت بگیر ...

من دست خودم نیست گریم میگیره

شیطونه میگه منمزنگ بزنم بگم بریم واسه شوهرم خرید کنیم واسه روز مرد بدتربسوزه البته نمیکنم اینگارو ولی کلا از وقتی ازدواج کردم اینجوری شده

لایک نکن خواهر منننن  
مادر من ایام عید فوت کرد

خدا رحمتش کنه،من مادرم روز تولدم فوت کرد ولی خب زندگی ادامه داره من همچنان روز تولدمو جشن میگیرم،باید برگشت به روال زندگی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دست خودم نیست گریم میگیرهشیطونه میگه منمزنگ بزنم بگم بریم واسه شوهرم خرید کنیم واسه روز مرد بدترب ...

وا چرا نگی. بگو خب....چطو اون میگه تو نگی؟!

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند