2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاءا.. بحق این شبهای عزیز خدا دست شفاشو روی سرش بکشه 🤲

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
انشاالله خیلی خیلی آدم خوب و دل پاکیه به همه خوبی میکرد😭😭😭

خدا بهش رحم کنه انشاءا.. حمد شفا میخونم براش عزیزم 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)

سلامت باشی عزیزم همچنین 

[QUOTE=366942189]انشاالله به زودی دلتون شاد بشه ، تجربشو دارم درکتون می کنم[/QUOTامروز بیمارستان بود ...

خدا بخواد اصلا هوشیاری یکم باشه بر می گرده حدیث کسا و صلوات حضرت فاطمه زیاد براشون بخونین

مشکلشون چی بود که هوشیاری اومد پایین