2777
2789
عنوان

خالم خیانت کرده شوهرخالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4597 بازدید | 150 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر یکی پیدا شد حقیقتو بگه طرف مبگه اگه مرد خیانت دید بی محلی کنه بلکه درست شه😂😂😂😂

من دین رو قبول دارم ولی دیگه دین ما اینقدرم ساده نمیگیره بگه دیدی زنت بغل یکی دیگست جای خوابتو جدا کن

مگه میشه اصلا همچین چیزی ...

اتفاقا اینکه خونش حلاله هم چیز خیلی خوبیه که متاسفانه زنها این اختیار رو ندارن اگه داشتن عالی میشد☹️

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
خیر. اکثرا ابراد از خودشونه و ذاتشون. من در مورد برعکسش گفتم

برعکسشم همه نه عزیزم بعضا ذاتشون خرابه قبول کن دیدم که میگم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

این برای خیانت نیست این برای نافرمانی بوده توی همین دین میگن اگه مرد زنش رو حین رابطه با یکی ببینه م ...

برای زنا هست عزیزم(زنا یعنی رابطه جنسی حرام) 

سوره ی نوره

خواستید یه شماره یا آیدی ایتا بدید براتون بفرستم

مطمئنم توی کلاسش شرکت کردم میدونم

حتی توی گوگل هم بزنید تدبر سوره نور استاد صبوحی براتون میاره کامل گوش بدید

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بهش بگو اونی که تهمت میزنه بتید بتونه ثابت کنه

الان کمی آروم شده

فردا خالم میاد خونمون نمیدونم‌قراره چی بشه

چون مادرم ابجی‌بزرگشه 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

خب مشکل اینجا ست که اثبات خیانت جنسی ذخیلی سخته پس نباید بی گدار به آب زد البته من نشنیدم این حرفو ک ...

شرایطی داره 

مثلا توی خونه بیاد ببینه یک مرد کنار زنشه نمیشه بکشه

باید حتما دخول صورت گرفته باشه 

و درسته اثباتش سخته

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
من دین رو قبول دارم ولی دیگه دین ما اینقدرم ساده نمیگیره بگه دیدی زنت بغل یکی دیگست جای خوابتو جدا ک ...

اره خب میگه دین ما چقدر مهربونه نسبت به زن ها 

اتفاقا دین ما بسیاااار زن ستیزه 

مرد زنشو در حال خیانت ببینه حق کشتنشو داره ولی زن خیانت ببینه حقی نداره چون مرد مجازه به چهار تا زن 

بابام بفهمه نمیزاره خالم‌پاشو بزارع خونمون همش میگفت زن این پرستو مشکل داره مامانم سنگشو ب سینه میزد

اسم واقعیش پرستو نیست نمیگم شناسایی نشم

انقدر بدشانسم ی فامیل ببینه منو

والا

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

برای زنا هست عزیزم(زنا یعنی رابطه جنسی حرام) سوره ی نورهخواستید یه شماره یا آیدی ایتا بدید براتون بف ...

مطمئنید برای زنا هست؟

پس چرا بدون قصاص می‌تونه بکشه؟

کار خالت اشتباه بوده درستولی درباره خیانت زن به سوره نور مراجعه شودبهترین راهکار ها رو خدا میدونه نه ...

توی همه موارد ب آیات قرآن مراجعه میکنید؟ مثلا ب سوره نساء راجب حجاب یا همون نور راجب حجاب مراجعه میکتید و عمل میکنید؟ 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر یکی پیدا شد حقیقتو بگه طرف مبگه اگه مرد خیانت دید بی محلی کنه بلکه درست شه😂😂😂😂

بجای مسخره کردن ازت خواهش میکنم برو دنبالش بگرد اگه به حرفم نرسیدی بیا توروم تف بنداز

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤