2777
2789
عنوان

دخترخالم با بیشعوری تمام بهم میگه بریم کادو روز پدر واسه باباش بخریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 48 پست
منم اولین روز پدریه که پدرم نیستش🖤با دخترخالت عادی برخورد کن دعوا نکن نزار از اتیشی که به جونت اندا ...

اتیشی ننداخته به جونم

منم واسه بابام هدیه میخرم منم خیرات میدم براش

خدا بابای اونم حفط کنه فقط هدیه بخره براش

لایک نکن خواهر منننن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش رک بگو من پدرم فوت کرده و دل و دماغ این کار را ندارم مادر من ۸ ساله فوت شده کسی جرات نداره عید و یلدا و اینا را بهم تبریک بگه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

خدا رحمت کنه پدرتو🖤 و تف تو ذات دختر خاله پفیوزت

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

اتیشی ننداخته به جونممنم واسه بابام هدیه میخرم منم خیرات میدم براشخدا بابای اونم حفط کنه فقط هدیه بخ ...

❤️❤️

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

روح پدر بزرگوارتون شاد 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

بهش رک بگو من پدرم فوت کرده و دل و دماغ این کار را ندارم مادر من ۸ ساله فوت شده کسی جرات نداره عید و ...

خدارحمتشون کنه،اما تبریک عید و یلدا چه ربطی به مادر داره؟

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

خدا رحمت کنه پدرتو.

بگو نمیام وسلام. حرص خوردن نداره. بعضیا مریضن چرا ب خاطرشون خودتو اذیت میکنی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببخشید بی ادبی میکنم

اما من ریدم رو سر اون دختر 

اونم میخواد لج تورو درآره

تو ام برو باهاش به تخمت بگیر همه چیز رو فقظ اینطوری میتونی حرصیش کنی گوه عوضی رو 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
خدارحمتشون کنه،اما تبریک عید و یلدا چه ربطی به مادر داره؟

مادر من ایام عید فوت کرد

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!