یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منظورم اینه کاندوم نذاشته بود تروخدا تو این حالت دنبال زیز بغل مار نبلشید حالم خوب نیست
برو بابا عوض عجر و ناله پاشو بیبی چک بزن اهه
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
البته بستگی ب مهارت همسر داره من پنجساله طبیعی جلوگیری کردم چون به لاتکس حساسیت دارم.ولی خیلیا بارد ...
شما استثنایی واقعا گلی
قرص هم نیمخوری؟
حالا شما حساسیت داری هیچی ، ولی این جوونا که تازه عروس هم هستن باید یاد بگیرن که قشنگ جلوگیری کنن ، نیمدونم ( حالا این بار اشکال ندارد )نداریم!!
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
هرچی استرست بیشتر باشه پریودت عقبتر میوفته😂اگه به این راحتی بود ماها انقد جر نمیخوردیم بزور حامله بشیم😂نگران نباش
برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎