2777
2789
عنوان

میخام خودمو بکشم نامزد هستم پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19642 بازدید | 316 پست
خخخخخ واااای دلم...چرا اینجورین خدایی..دیگه با دوست پسر قبل کاری میکردن میترسیدن کسی بفهمه،الان تعری ...

بخدا آدم شاخ در میاره و جالب اینجاست بقیه براشون انقدر عادیه که اگر بپرسی چرا با دوست پسرت رابطه داری همه میریزن رو سرت که به تو چه 

خدا اینده جامعه رو به خیر کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از وقتی بهش گفتم میگه بعیده ولی خیلی زفتارس عوض شده، اگه بعیده چرا باهام سرد شده پس، هفته ای چند بار ...

چیزی نیست استرس گرفته .

ولی بهت قول میدم نیستی .نبودی یه دعای قشنگ برام بکن.فردا هم برو بگیر بیبی چک.به نظرم یا استرس داری یا هورمونات بهم ریخته

منظورم اینه کاندوم نذاشته بود تروخدا تو این حالت دنبال زیز بغل مار نبلشید حالم خوب نیست

برو بابا عوض عجر و ناله پاشو بیبی چک بزن اهه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
البته بستگی ب مهارت همسر داره من پنج‌ساله طبیعی جلوگیری کردم چون به لاتکس حساسیت دارم.ولی خیلیا بارد ...

شما استثنایی واقعا گلی 

قرص هم نیمخوری؟

حالا شما حساسیت داری هیچی ، ولی این جوونا که تازه عروس هم هستن باید یاد بگیرن که قشنگ جلوگیری کنن ، نیمدونم ( حالا این بار اشکال ندارد )نداریم!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

هرچی استرست بیشتر باشه پریودت عقبتر میوفته😂اگه به این راحتی بود ماها انقد جر نمیخوردیم بزور حامله بشیم😂نگران نباش

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد
شما استثنایی واقعا گلی قرص هم نیمخوری؟حالا شما حساسیت داری هیچی ، ولی این جوونا که تازه عروس هم هستن ...

اره عزیزم البته منم حواسم هستا .از روی سیکل پریودی چند روز خطرناکه اوج تخمک گذاریه .خیلیا رو دیدم با طبیعی حامله شدند خیلیا نمی تونن کنترل کنن

استارتر گل ، بجای اینجا نشستن و غصه خوردن 

پاشو بی بی چک بزن 

خودتو از این استرس رها کن

هرچند من مطمعنم حامله نیستی و همش بخاطر استرسه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چیزی نیست استرس گرفته .ولی بهت قول میدم نیستی .نبودی یه دعای قشنگ برام بکن.فردا هم برو بگیر بیبی چک. ...

بخدا از ته دلم برات دعا میکنممم همین الانم دعا میکنم هر چی میخای خدا بهت بده❤️❤️

استارتر گل ، بجای اینجا نشستن و غصه خوردن پاشو بی بی چک بزن خودتو از این استرس رها کنهرچند من مطمعنم ...

ممنون عزیز دلممم اخه میگن باید دو هفته از رابطه بگذره تا دقیق باشه بیخوده؟؟