2777
2789

خونه زندگیشون شبیه سگ دونیه .چقدر لجم میگیره امروز خونه یکی بودم که باباشون ارث سنگین گذاشته براشون اما خونه زندگیش افتضاح بگو آخه ادم حسابی میخوای ببری اون دنیا با خودت؟خب خرج کن .سفره انداخت روبرو در دستشویی .خواهرشوهرم کلی ملک و املاک داره اما هرسال وسایلش رو دوشش این خونه اون خونه مستاجره.بعد میگه گذاشتم برای اینده.اما چه اینده ای عمرت رفت

تازه فکر کن بچه هم زیاد ندارن

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عموی منم همینطوره،با کلی زد و بند و کثافت کاری کلی از اموال پدربزرگ خدانیامرزمو خورده،اونوقت از ترسش نمیتونه بره توی یه خونه درست و حسابی زندگی کنه،خونه نیست که،در بهترین حالت آغله!

خدایی این شخصیه و ب کسی ربطی نداره حالا شما مالو اموال خودتونو خرج کنین چیکار دارین ب بقیه ب ماهاچه بذار برداره ببره اون دنیاش ببینیم میتونه یا نه...شما چرا الکی انرژیتو خرج اینا میکنی

خدایی این شخصیه و ب کسی ربطی نداره حالا شما مالو اموال خودتونو خرج کنین چیکار دارین ب بقیه ب ماهاچه ...

اخه بعد از چند سال رفتم خونشون سفره شون جلوی در سرویسش بود لقمه از گلوم پایین نمیرفت .خداییش زشته این مدل زندگی .یکی نداره بحثش جداست

لیاقتشون همین خونست بخدا

دقیقاً،اینجور ادما اصلاً درکی از زندگی درست و لذت بردن ندارن اگه برن توی یه محیط شیک و تمیز و با بهترین امکانات،هیچی حس‌نمیکنن،مثل این میمونه که مرغو بزاریش روی مبل بشینه،مگه میفهمه؟