2777
2789
عنوان

میخام خودمو بکشم نامزد هستم پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19802 بازدید | 321 پست
غصه نخور البته همه دخترا همینطورینحتی اگه نامزد نداشته باشن و با پشه ای هم در تماس نباشنعقب بیافته ت ...

ممنون قشنگم فقط تو ارومم کردی هر چی میخای خدا بهت بده، اتفاقا دوره مجردیمم از همین توهمات میزدم زیاد 

حالا مطمعنی حامله ای ؟

خب شاید از استرس عقب افتاده پریودی 

نگران نباش عزیزم اول مطمعن شو حامله ای بعد به فکر چاره باش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون من شک دارم چون جلوگیری طبیعی کردیم، میگم نکنه یک قطره ریخته باشه

وقتی دخول نبوده چطور جلوگیری طبیعی ای خدااااااا

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

عزیزم اگه واقعا نامزدی چرا خودتو بکشی؟؟، 

چرا به خاطر مسئله بی اهمیت اینقققققدر استرس وارد میکنی . 

حاملگی باید ریخته بشه دهنه واژن تازه اونم شاید بشه. 

وقتی اینقدر میترسی بهش بگو .. بزاره. این تن لرزه ها اعصاب ادمو نابود میکنه

تو عقدی حالا انقدر استرس نداشته باش زعفران غلیظ درست کن بخور الان یکی تایپک زده با دوست پسرم رابطه ...

خخخخخ واااای دلم...چرا اینجورین خدایی..دیگه با دوست پسر قبل کاری میکردن میترسیدن کسی بفهمه،الان تعریف میکنن راهنمایی هم میخوان

عزیزم چن سالته؟اولا ک چون بار اولتون بوده استرس داری ب احتمال ۹۹/۵ درصد حامله نیستی منم دوران عقد خیلی پیش میومد یکهفته عقب بندازم با اینک رابطه کامل داشتم.بهت قول میدم ک حامله نیستی

نزارم به چند روز دیگه ببینم پریود میسم یا نه، قرص رو چجوری از داروخونه بگیرم راحت میدن؟

عزیزم به خودت استرس نده اگه میخوای حال من‌و نداشته باشی ی سر به تاپیک‌هام بزن

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️