2777
2789
عنوان

میخام خودمو بکشم نامزد هستم پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19802 بازدید | 321 پست

[QUOTE=366352201]نه بخدا نمیدونستم چی هست فکر میکردم قرص اژانسی قرص سقز جنینه[/QUOTE

آخه قرص اورژانسی خوردنی هورمونا بهم میریزه پریود عقب میوفته بخاطر اون پرسیدم الانم اصلا نگران نباش وقتی رابطه کامل نداشتی باردار نمیشی

نه بخدا نمیدونستم چی هست فکر میکردم قرص اژانسی قرص سقز جنینه

چند سالته عزیزم؟

توروخدا از همین اول زندگی یاد بگیر 

جلوگیری طبیعی کشکه!!!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم قبلا هم عقب مینداختی؟ اخه من همیشه مرتب بوده

نه من مرتب بودم معمولا .کلا خیلی بعیده ،اگر عقدی که راحت می تونی فردا بری آزمایش بتا بدی ،اگر عقد نیستی بیبی چک بگیر ولی بازم یعیده

چند سالته عزیزم؟توروخدا از همین اول زندگی یاد بگیر جلوگیری طبیعی کشکه!!!!

البته بستگی ب مهارت همسر داره من پنج‌ساله طبیعی جلوگیری کردم چون به لاتکس حساسیت دارم.ولی خیلیا باردار میشن

نامزدت چی میگه اسی؟

از وقتی بهش گفتم میگه بعیده ولی خیلی زفتارس عوض شده، اگه بعیده چرا باهام سرد شده پس، هفته ای چند بار میومد خونمون الان یک هفتست حتی سر هم نمیزنه

27 سالمه عزیزم

خب خوبه سنتم کم نیست 

آخه عجیب شد برام که قرص اورژانسی رو نمیدونی واسه همون پرسیدم گلی💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎