2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد سایت آدم و حوا چیه

453 بازدید | 37 پست

برای ازدواج؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
اینجا فقط راجع بهش شنیدم یه عده میگن خیلی خوبه یه عده میگن فایده نداره

توی فرم هاشون که موردای خوبی هست. دوست دارم بدونم چطوریه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولیه؟اگه رایگانه ومجردی ثبت نام کن سردربیار ببین چی به چیه

نه پولیه. البته معتبره. من کلا میخوام بدونم سرانجام داره یا نه

داغون افتضاح پیشنهاد نمیکنم مشکل اخلاقی دارن مرداشون

چرا؟ 

من چند تا کیس دیدم درب وداغون از بحث هم منحرف میشت دنبال دختر بازی ان

وا؟ مگه با خانواده نمیان؟ یعنی قصدشون ازدواج نیست؟

گفتم شاید مثل اینجا تبلیغات داشته باشه یا سایت خیرخواهانه باشه

هزینه ی کمی میگیرن که خرج سایت و ایناشون میشه. وابسته به جمعیت امام رضایی هاست

وا؟ مگه با خانواده نمیان؟ یعنی قصدشون ازدواج نیست؟

۳ ۴ مورد که دیدم هم افتضاح هم دنبال بازی

راه خوبی برای ازدواج نیس

ادمای میان که زمین تا اسمون متفاوتن باهات

چند سالته 

اقایون درخواست دوستی ندن  
۳ ۴ مورد که دیدم هم افتضاح هم دنبال بازیراه خوبی برای ازدواج نیسادمای میان که زمین تا اسمون متفاوتن ...

37 سال

هزینه ی کمی میگیرن که خرج سایت و ایناشون میشه. وابسته به جمعیت امام رضایی هاست

نمیدونم والا

خانمی که تواین تاپیکه هم میگن خوب نبوده اصلا اینکارا دردسر داره 

خاله  من تا همین ده سال پیش راه میفتاد ادما رو به هم معرفی میکرد رفته بود تواین سرای محله اسم نوشته بود توکلاساشون هی میخواست مادر  دختر پسر ا رو بهم معرفی کنه اینقدر همه دعواش کردیم تا ول کرد رایگانا اما پراز دردسر و ماجرا و حرف و نقل 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟