2777
2789

واییییییی همین الان رفتم دیدم یکی پیم داده سلام امیرم مجرد از تهران اگر مایلید خودتونو معرفی کنید صحبت کنیم:////
وای ببینین ینی پشمام موند خودم ریختم😂
رفتم همه جارو چک کردم اخه این کیه اصن چجوری به من پیام داده تازه تو باغ نبودم کلا کجام چیشده یهو دیدم درخواست دوستیشو زدم قبول کردم:/// من اصن هیچوخته هیچوقت برا پسرارو قبول نمیکنم برا دخترارو مشکلی ندارم ببینم قبول میکنم😂😂
عکس پروفایل نداشت اسمشم ی چیز عجق وجق انگلیسی منم چمیدونم داشتم تو تاپیک میحرفیدم گفتم حتما از اونجا دادن پروفایلش ندیدم بی موعه چون خیلی شبیهن خببببببب اشتباهی فک کردم دخترههههه وای 🤣🤣

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بعد اخه چیزی که برام جالبه اینجاس نه گذاش نه ورداش مستقیم رفته بود سراغ اصل مطلب 🤣🤣 واقعا میان اینجا دنبال چی؟ دنبال این؟ مجرد از تهران؟🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اخه چیزی که برام جالبه اینجاس نه گذاش نه ورداش مستقیم رفته بود سراغ اصل مطلب 🤣🤣 واقعا میان این ...

😂😂😂😂دیگ جا قحطه میان تو نی نی سایت دنبال زید 

ببین چقد خدا زدن

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

وااای ب منم درخواست داده و پیام داده دقیقا همین پیامو😂🤣

حاجییییی به همه دادهههه؟ پشمامممم عجب لاشییییی😐😐 وای باورم نمیشه😂🤦‍♀️

جدیدا خیلی میبینم دخترا تو تاپیکا میگن با پسر نی نی سایتی رل زدن،خیلی برام عجیبه واقعا،پسری که تو نی نی سایت عضوه واقعا له ته پوچی رسیده چرا ادم باید باهاش رل بزنه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡