2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد سایت آدم و حوا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 37 پست
عزیزم، کلاس ها و جاهای متفاوت بریدطبیعت گردیکوهنوردیسایت اخه🤦🏻‍♀️ بنظرم ادمای جالبی داخلش نیستن (م ...

چی بگم والا

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
کجای تهرانی ؟ اسنپ بگیر فک کنم یکشنبه ها از ساعت یازده تا ۱۲ هستن شمارشو پیدا کردم برات میذارم

ما مرکزیم. ممنون

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما مرکزیم. ممنون

22472464 و22481089     اشتباه کردم این شماره برای پیگیری در مورد کیس معرفی شده اس از ساعت ۴ تا ۵ بعد از ظهر تماس بگیر شاید راهنمایت کردن  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
22472464 و22481089 اشتباه کردم این شماره برای پیگیری در مورد کیس معرفی شده اس از ساعت ۴ تا ۵ بعد ...

ممنونم لطف کردین

هزینه ی کمی میگیرن که خرج سایت و ایناشون میشه. وابسته به جمعیت امام رضایی هاست

سلام شب یلدا شبکه ۲مسئول همین سایت آدم وهوا رو با زوجی که توهمین سایت باهم آشنا شده بودن الانم بچشون ۴ماهش بود آورده بودن .خیلی تعریفش میکردن .خانم وآقاهم مذهبی بودن ......انشاالله بهترین نصیبتون بشه

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
37 سال

میگفتش همین امشب هزاروخوردی نفر  قرارخواستگاری دارن

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا