2777
2789
عنوان

مامانم انقد بی غیرته ک

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 29 پست
میدونی چیه اون همونیه ک بود فقط ما کوتاه امدیم:)داداشم از سن پایین رف سرکار درس نخوندمنم بعد از فارغ ...

دعا کن منم خوابگاهی شم ببین به کجا رسیدم که زندگی با آدمای غریبه تو شهر غریبو ترجیح میدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای اصلا خاطراتم اومد جلو چشمام اومده بود سرکار آبرو شرفمو برد 🥲 نمیدونم چی بگم بهت پول نمیدن؟سعی ک ...

وای بگردم

منم همینطورم ولی خب گیر میداد 

اصلا بیشتر دعواها سر همین بود ک مشکلت چیه همش توی اتاقی 

دیگ هر سال ی ازمونی کنکوری چیزی شرکت میکنم بهانه واس تو اتاق موندن داشته باشم

کار هم میرفتم ترم اول و دوم کارشناسی

نشستم فعلا ارشد قبول بشم خیالم راحت بشه ک از اول مهر میرم جایی دیگ زندگی کنم.. بعد دوباره برم سرکار 

Be brave!  And strong...
دعا کن منم خوابگاهی شم ببین به کجا رسیدم که زندگی با آدمای غریبه تو شهر غریبو ترجیح میدم

حتما بخون 

تنها بخش قشنگ زندگیت میشه هموح خوابگا 

حتی اگه سخت بگذره

Be brave!  And strong...
شک نکن خیلی دوستت داشت و عاقل بود

اره واقعا اگه مادرا بچه اشون دوست داشته هیچوقت نمیذارن عذاب بکشن حتما جدامیشن بخدا اونایی که میگن به خاطر بچهامون یا هیچ پشت وپناهی ندارن جدا نمیشن دروغه هرکی واقعا داره عذاب میکشه به هرقیمتی که شدع جدا میشه 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اره واقعا اگه مادرا بچه اشون دوست داشته هیچوقت نمیذارن عذاب بکشن حتما جدامیشن بخدا اونایی که میگن به ...

دقیقا دروغ میگن 

مامانم میگیره برا شوهرش 

با کل ظلمی ک درحقش کرده 

عزیزم میشه گزارش بزنی تاپیکمو

Be brave!  And strong...