2777
2789

خودم خوندم اما میگن دعای دیگران در حق کس دیگه زودتر به اجابت میرسه.دارو هم دادم هر چی فکرش کنید دادم دکترم بردم سرمم زده تب نمیاد پایین که نمیاد 

لطفا هرکی خوند لایک کنه منم برای اجابت خواسته هاش صلوات میفرستم

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِیمِ

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِى هُوَ مُدَبِّرُ الْأُمُورِ ، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ . الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ ، وَ أَنْزَلَ النُّورَ عَلَى الطُّورِ ، فِى کِتابٍ مَسْطُورٍ ، فِى رَقٍّ مَنْشُورٍ ، بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ ، عَلىٰ نَبِیٍّ مَحْبُورٍ . الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِی هُوَ بِالْعِزِّ مَذْکُورٌ ، وَ بِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ ، وَعَلَى السَّرَّاءِ وَ الضَّرَّاءِ مَشْکُورٌ . وَ صَلَّى اللّٰهُ عَلىٰ سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
عرق بید خوبه گل پنیرک خوبه کف پاهاشو آب پیاز بزن

ندارم که دوتا رو اما الان میرم پیاز رنده کنم شیافم تاثیر نداشت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویروسه احتمالا انشاالله هرچه زودترخوب بشه

تبش یه جوری کف پاش میخوره بهم داغ داغ خسته شدم اینقدر دستمال نمدار زدم بهش خوابمم مباد 

تو یه گروه طب اسلامی می‌گفتن واسه تب ، حنا و سرکه سیب مخلوط کنین بزارین کف گودی پای بچه و بزارین یه چن ساعت بمونه بعد همه خیلی جواب گرفته بودن و می‌گفتن اصلا تبش قطع شد ، منم خواهرم تب داشت ۷ سالشه گذاشتیم خیلی بهتر شد 

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟