2777
2789

شدم یه دختر چاق تنبل زشت بی انگیزه ی بی اراده ی مفت خور که هیچ استعدادی نداره 

تنبل از لحاظ درسی نه درسام خوبه از جهات دیگه تنبلم از خودم متنفرم نمیخوام هیچ کاری کنم حالم از خودم بهم میخوره میخوام تغییر کنم چیکار کنم 

خواهشا نگید سعی کن خودتو دوست داشته باش آخه شما میتونین همچین موجود بی خاصیتی رو دوست داشته باشین نه به من میگین دوست داشته باش میخوام از بعد امتحانات شروع کنم خودم رو تغییر بدم اما نمیدونم چیکار کنم چجوریه از کجا شروع کنم

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشکال نداره گاهی اوقات از خودمون بدمون بیاد باعث ایجاد تغییر میشه منم گاهی بدم میاد 

اول برنامه ریزی کن بعدم خوابت رو تنظیم کن و خیلی تعهد داشته باش به برنامه ریزی هات 

مثلا پیاده روی غذای های سالم سعی هم نکن یهو خودتو گرسنه بذاری کم کم سعی کن اشتها تو کم کنی 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

اول ورزش و برنامه ی غذایی رعایت کن بعد یه روتین پوستی برای خودت داشته باش

همین برنامه غذا منو بدبخت گرده اصلا نمیدونم چی بخورم چی نخورم به خاطر همین تا حالا نتونستم رژيم بگیرم و لاغر شم 

با اجازه استارتر عزیز 

هرچی تاپیک زدم کسی نیومد سهمیه تاپیکام تموم شد 

میگم کسی کد تخفیف اسنپ فود برای غذا داره که اگر‌نخواید استفاده کنید به من بدید ممنون میشم🙏❤️

همین برنامه غذا منو بدبخت گرده اصلا نمیدونم چی بخورم چی نخورم به خاطر همین تا حالا نتونستم رژيم بگیر ...

وقتی بری باشگاه هم برنامه ورزشی داری هم برنامه غذایی انگیزه هم پیدا میکنی چون هستن مثل شما و کنار هم ورزش میکنین

وقتی بری باشگاه هم برنامه ورزشی داری هم برنامه غذایی انگیزه هم پیدا میکنی چون هستن مثل شما و کنار هم ...

بدبختی من باشگاه تو شهرمون نیست 

همین برنامه غذا منو بدبخت گرده اصلا نمیدونم چی بخورم چی نخورم به خاطر همین تا حالا نتونستم رژيم بگیر ...

دکتر برو رژیم بگیر با برنامه قشنگ بعد چند ماه تغییر میکنی

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈