2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مهریتو ببخش

262 بازدید | 27 پست

بچه ها من نامزدم یعنی تو دوران عقد هستیم بعد موقع عقدمون ۱۰۰ تا سکه مهریم بود

بعد چند سال الان همسرم میگه هی میخواستم بهت بگم روم نمیشد ولی مهریه حس خیلی بدی بهم میده از اولش بدم میاد احساس میکنم در مقابل پول تورو بهم دادن و فلان

میگه مهریه پشتوانه نیست من تو زندگی هرچی خریدم میزنم به اسم تو هرررچیییی

الانم نمیگم بریم ببخش منتظر بمونیم وقتی خونمونو زدم به نامت مهریتو ببخش

من ولی حس خوبی ندارم نمیدونم چیکار کنم

شوهرمم وضعیت مالیش خوب نیست بگم نگران مال و منالشه همین یه خونه که قراره تحویل بدن و داریم تو کل زندگی نظرتون چیه

بگو 👍🏻

اونم دو بار

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق طلاق داری؟ اون تاپیک میگه زنی که اشپزی نمیکنه لایق مهریه ست چرا توقعات بالای مرد ایرانی رو نمیبینه کسی

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

ولی عزیزم مطمئن شو این نظر خودش باشه...یوقت خانوادش بهش یاد نداده باشن..دوما برای اینکه خونه بنامت کنه حتما تو محضر باشه و قانونی باشه..یهو نگن یه نوشته خودمون مینویسیم بهت میدیما

پس مراقب باش این حیله ی خانوادش نباشه..بگن همه حقوق رو که بهش دادی مهریشو ببخشه

من حس خوبی ندارم اصلا چون شاغل هم نیستم فردا جدا شدیم ی وقت بتونم روی پای خودم وایسم

از طرفی رابطمون خیلی خوب و عاشقانس نمیخوام فک کنه آدم پولکی هستم

الان به هیچ عنوان نبخش..ولی اگر خونه رو ۶دونگ میزنه به نامت ک بهتره نقد تر از مهریه هم هست

الان ۱۰۰تا سکه ۵میلیارد و ۷۰۰پولشه

ینی خونه ای که میخواد بخره،اینقدر می ارزه؟؟؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه میگه میریم قانونی به نامت میکنم

اگه سرت کلاه نزاره خوبه چون مهریه رو برای همین میخوایم که بی سرپناه نمونیم

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

نه میگه میریم قانونی به نامت میکنم

به نام زدن طبق یه شرایطی ،در صورت طلاق قابل استرداد هست .لطفا اگه خواستی ببخشی قبلش یه مشاوره با وکیل داشته باش ،که  مهریه رو ببخشی واونم خونه رو پس بگیره 

البته خدا نکرده درصورت دعوا وطلاق 

اگر ارزش خونه ای ک ب نام میکنه با مهر برابره میشه گفت اشکالی نداره ولی اونم بعد از اینکه سند تحویل گرفتی 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃