2777
2789
عنوان

هرکسی می خواد ازش انتفاد بشه بیاد این جا 😜😁

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 69 پست
سلام و عرض احترامقربان شما 😍

میتونم چند تا سوال بپرسم ازتووون

اینکه

من همین انتقاد سازنده ای که شما گفتید رو با کسایی که دوستشون دارم برای بهتر شدن روابطمون راحت بیان میکنم و اونا ناراحت میشن

حق با کیه

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به چه تایپک مفیدیبا افتخار میگم از من انتقاد کنببینم چقدر به کامل شدن و بالغ شدن نزدیک هستم😄

حقیقتش چند وقت پیش تاپیک حالت انتقادی زدم و خوشبختانه دیدم شما ماشالا انتقادپذبر و تاثیرش رو هم توی شما دیدم الهی که همیشه موفق باشید ❤️ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
میتونم چند تا سوال بپرسم ازتوووناینکهمن همین انتقاد سازنده ای که شما گفتید رو با کسایی که دوستشون دا ...

اخه روی چیزایی که من دوست ندارم کلید میکنن

من حق ندارم بگم فلانی من اینو دوست ندارم؟خودم سعی میکنم با هرکس هرطور که راحته برخورد کنم مثلا یچیزی میره رو مخش هی تکرارش نکنم

از طرفی میگم مگه این تغییر دادنه خوب نیست؟

وقتی اخلاقای خوب یکی رو ددست داشته باشی همش دلت میخواد اون فرد واقعا بی نقص باشه ازش انتقاد هم میکنی 

نه که بگم چون من دوست دارم فلان رفتار رو داشته باش

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

حقیقتش چند وقت پیش تاپیک حالت انتقادی زدم و خوشبختانه دیدم شما ماشالا انتقادپذبر و تاثیرش رو هم توی ...

خیلی سپاسگزارم بابت دعای زیباتون خانم گل💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من 🙋

حقیقتش تا حالا با شما برخورد جدی یا صمیمی نداشتم 

اما سوالم این جا هست شما به امضای زیبا و پرمفهموم تون تا حالا عمل هم کردید؟ 

از منم انتقاد کنید😐😂اصلا انتقاد پذیر نیستم کاش بودم تا یکی ازم انتقاد کنه گریم میگیره تا چند روز ح ...

پس واسه شما بی خیال 😜چون تجربه خوبی ندارم یکی بهم گفت انتقادپذبری ندارم ولی انتقاد کن ولی در حد المپیک دعوامون شد 😂 

اخه روی چیزایی که من دوست ندارم کلید میکننمن حق ندارم بگم فلانی من اینو دوست ندارم؟خودم سعی میکنم با ...

به روش ارتباط موثر علمی هم جلو میرید؟ 

البته اینم بگم گاهی اوقات انتقادپذبری سازنده هم نیاز به رشد روانی داره و برخی واقعا به ابن رشد نرسیدند 

از منم چیزی فهمیدین انتقاد کنین 💗

عزیزم تو می تونی برای فردا بخونی پس تلاشت رو بکنی بهتر هست 💖

موفق باشی عزیزم