2777
2789
عنوان

دخترم رفته از دوست دوستش چیز خریده بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 15508 بازدید | 211 پست
به رو نیاوردن فرق داره با اینکه بگیم اینم خیلی قشنگه 😑😑😑

من میگم بیشتر از این حس عذاب وجدان به دختر خودش نده مطمین باش دخترش ابان خیلی خیلی ناراحته

ولی درس عبرت خوبی براش شد

❌️لطفا لایک نکنید آفلاین هستم❌️

نخیر خودش گفت 50 اونجا هم احتمالا اشتباه تایپی بود

خلاصه قبل خرید فک کنین اونهمه انگشتر و اکسسوری طبیعتا محاله ۳۵۰ بشه

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصن یکاری کن

اینا بدلیه چند روز دیگم یا رنگش میره یا حساسیت میگیره دخترت

بهش بگو پولشو جمع کنه طلاشو براش بخر

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
خب 350 دخترم پول داده این عطیقه رو یهش بدن

کلا یکم صرفه جویی کنه خورده ریزه نخره پولشو جمع کنه عوضش همینارو براش بخر ولی طلا

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بگو من راضی به ضرر کردن تو نیستم مگه نمیگی بیشتر از پولیه که دادم ؟

جنست برای خودت

یا شایدم کار همیشگیت اینه مردم گول بزنی و پولشون بخوری؟

من فلان روز برات میارمش کلاس و پولم پس میگیرم

❌️لطفا لایک نکنید آفلاین هستم❌️

ی پست اینستا دیدم، طرف کفش سفارش داده بود، چیزی که فرستاده بودن با محصولی که سفارش داده بود فرق داشت 

به آنلاین شاپ پیام داده بود که محصول فرق داره 

آنلاین شاپ:  چه فرقی عزیزم؟ 

خریدار با کلی اسکرین و عکس و توضیح تفاوت ها رو توو چند صفحه چت توضیح داده بود 

آنلاین شاپ:  فرقی نداره عزیزم، مبارکتون باشه 

ولی قیمت منطقیه۱۰۰ جعبه۱۵۰ انگشتر۱۰۰ هم بقیه اکسسوری ها

خب موضوع اینه 

عکس اول جذب کننده ست هرکسی دلش میخواد بخرتش شده پولاش جمع مبکنه و ذوق میکنه

ولی عکس دوم که واقعیت ماجراست

این یعنی کلاهبرداری، تقلب

حتی اگر چیزی که فرستاده گرون تره بازم قول چیز دیگه رو داده 

حقشه که ازش شکایت کنن حتی تا پدر مادرش بیان جمعش کنن 

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

نه جعبه اش 50

بذار پا حساب تجربه دخترت 

خودت هم پشتش باش اما وارد ماجرا با دوستش نشو 

اون دوستش هم کلاه. بردار بوده و رفته، منتهی دخترت رو سرزنش نکن اما بهش بگو تجربه بشه و دیگه اعتماد نکنه

همه مون از این ضررا زیاد کردیم و همینطوری تجربه شده برامون