2777
2789
عنوان

هرکسی می خواد ازش انتفاد بشه بیاد این جا 😜😁

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 69 پست
عزیزم صادقانه بخوام بگم واسه شما چیزی به ذهنم نیومد

ینی انقد داغونم؟🤣

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من

عزیزم من شما رو نمی شناسم اما به نظر میاد ماشالا شخص با کمالاتی باشید و امیدوارم که مثل امضاتون هم باشید 💖 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
اولی رو متوجه نشده بودم ممنون اگه زحمتی نیست میشه لطف کنید بفرستید برام😁《خدا نکنه من روانشناس گیر ب ...

عزیزم اگر قبلا بهم پیام دادید میشه لطفا یک پیام بدید که کامنت تون واسه م بیاد بالا 

😅

ینی انقد داغونم؟🤣

نه عزیزم خدا نکنه ❤️ 

حقیقتش من از روی تاپیک ها و امضاها رفتم جلو 😅

و امضای شما برام پیجیده بود 😅

عزیزم اگر قبلا بهم پیام دادید میشه لطفا یک پیام بدید که کامنت تون واسه م بیاد بالا 😅

خداروشکر که یادتون نمیاد چقدر پیام دادم🤣🤣

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

سلام اگه میشه تو تاپیک هاتون راجب شخصیت نمایشی و شخصیت مهرطلب و مرزی اینا توضیح بدید.🌷

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!