2777
2789

چجوری بفهمم به دلم نشسته یا نه 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

خیلی سادست میری میبینیش باهاش حرف میزنی 

حالت بهم میخوره یعنی نشسته 

دلت قوری وری میره یعنی نشسته

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خیلی سادست میری میبینیش باهاش حرف میزنی حالت بهم میخوره یعنی نشسته دلت قوری وری میره یعنی نشسته

اگه هیچ حسی نداشته باشم چی 

هم خوشم میاد هم نمیاد 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه هیچ حسی نداشته باشم چی هم خوشم میاد هم نمیاد

یعنی هنوز باید باهاش وقت بگذرونی تا از برزخ دربیای

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه