2777
2789
عنوان

این آمار زیگیل تناسلی عجیب غریب شده از هر ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 12005 بازدید | 373 پست
گلی طرف خودش دختر خوبیه هیچ کاری نکرده با یکی ازدواج میکنه طرف هرزه ست با کلی آدم بوده و ممکنه انتقا ...

بله  حرفتون درسته ولی  میگم واکسن پشیبانی نمیکنه همه سویه هارو ، همین اشتباه باعث بیشتر شدن تعداد افرادمبتلا شده 

فرد تصور میکنه با واکسن زدن مصونه، میره هر علطی نیکنه و در نهایت خودش و شریک زندگیش رو بدبخت میکنه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از روزی که لیزر اومده دخترا بی حیا شدن همه هم از دم زیگیل

لیزر چه ربطی به بی حیایی داره؟

چرا گوز رو ربط میدی به شقیقه چرت و پرت میبافی برا خودت

ذات ادم کثیف باشه هر گو هی دلش بخواد میخوره

انگار قبل لیزر مردم با پشم رابطه برقرار میکردن و ژلت اختراع نشده بود

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
این آمار به این معنیه که از هر ۱۰ نفری که شک داشتن و رفتن آزمایش دادن ۷ نفرشون بیمار بودننه از هر ده ...

بله این حرف شما درسته ، اینجوری که بعصیا میگن دلهره میندازن تو دل بقیه 

هرچند که در کل باید مراقبت کرد همین امارم زیاده

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

لیزر چه ربطی به بی حیایی داره؟چرا گوز رو ربط میدی به شقیقه چرت و پرت میبافی برا خودتذات ادم کثیف باش ...

واایی جمله آخرت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
بله حرفتون درسته ولی میگم واکسن پشیبانی نمیکنه همه سویه هارو ، همین اشتباه باعث بیشتر شدن تعداد اف ...

شما درست میگی. ولی من خودم اگه وسعم برسه واکسن رو میزنم چون اگه ازدواج کنم واقعا صد درصد مطمئن نیستم طرفم هم مثل خودم پاک باشه. درسته کامل پیشگیری نمیکنه ولی خب از هیچی بهتره

خبرمرگشون ازدواج کنن نیازشونو با یه نفر برطرف کنن نه با همه

ن دیگه اینا روغنفکرن اخه

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
واایی جمله آخرت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا خب ی عده دارن فقط از سادگی ملت سواستفاده میکنن که حرفای چرت و پرتشونو کنن تو مخ ملت

اخهههههه لیزر و بی حیاییی وایییی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
عزیزم پیامبر خودشون ۱۷ همسر داشتند شما دیگه چرا

اولا که همچین چیزی درست نیس، بعدم در مورد صیغه گفتنین که نه همسر دایمی

میدونی که الان یه عده که هییییچی از خدا پیغمبر نمیدونن فقط و فقط صیغه رو جز واجبات دین میدونن راه افتادن و این کارو میکنن

بازم تاکید میکنم هیچ جای دین و مذهب توصیه به صیغه نشده 

اولا که همچین چیزی درست نیس، بعدم در مورد صیغه گفتنین که نه همسر دایمیمیدونی که الان یه عده که هیییی ...

یعنی من که قراره بعد از نشون صیغه ی محرمیت بخونم تا راحت باشیم واسه آشنایی بیشتر و کارای عقد کار اشتباهیه؟ این نوع محرمیت با صیغه فرق داره یا همونه؟ ممنون میشم جواب بدی