2777
2789
عنوان

این آمار زیگیل تناسلی عجیب غریب شده از هر ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 12005 بازدید | 373 پست

این آمار دادن های کشکی که هر دکتر زنانی میاد میگه فقط برای مافیای این واکسن هست 

نازایی و یائسگی زودرس از عوارضشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی من که قراره بعد از نشون صیغه ی محرمیت بخونم تا راحت باشیم واسه آشنایی بیشتر و کارای عقد کار اشت ...

ببین کلا ما دو مدل عقد ازدواج داریم 

عقد موقت که همون صیغه س و عقد دایمی که ازدواج رسمی هست 

حالا شما قبل از عقد دایمی عقد موقت میکنی واسه محرمیت 

ولی یه عده همین عقد موقت رو دست اویز کردن واسه کثافت کاری 

بلانسبت شما و همگی ، خانومه صبح با یکیه، شب با یکی و میگه صیغه هستم بدون اینکه از احکام صیغه خبر داشته باشه 

یا اقایی که هزارجور کثافت کاری میکنه پاش که به قانون میرسه راحت میگه صیغه کرده بودم و سرموش دین و مذهبی میذاره رو گندکاریش

من این مدلش رو میگم که اشتباهه

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

این میگه اگه یه نفر بدون لباس یه جا بشینه ویکی دیگه هم بدون لباس همونجا بشینه اگه ویروسی باشه منتقل ...

عزیزم کاربر ماما اینجا داشتیم گفتن از طریق استخر امکان انتقالش هست.کاربر های دیگه هم گفتن پزشکشون نظرش همینه حالا شما اگه میخوای مطمئن بشی میتونی از یه متخصص سوال کنی❤️

ببین کلا ما دو مدل عقد ازدواج داریم عقد موقت که همون صیغه س و عقد دایمی که ازدواج رسمی هست حالا شما ...

من خودم یه املاکی رو دیدم صیغه میکنه اونم داخل املاکی 

بنظرت جرم نیست؟؟

همه باید واکسن بزنن اشتباه فکر میکنی

بهتره جای توصیه به واکسن توصیه به محدود کردن روابط داشته باشی

اینو یادت نره ۹۹ درصد واکسن ها و مکمل ها یه چیز کاملا بی فایده و مضر هستن سرشار از مواد نگه دارنده 

تمام پزشکی شده مافیا و تجارت

واقعا که زودباور هستید که فکر میکنید دکترها دلسوز شما هستن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ببین کلا ما دو مدل عقد ازدواج داریم عقد موقت که همون صیغه س و عقد دایمی که ازدواج رسمی هست حالا شما ...

نه عزیزم اول مدل صیغه ها باطله چون عقد موقت هم باشه باز باید عده نگه داری. اونا دور از جون شما هرزن شغلشون همینه

من خودم یه املاکی رو دیدم صیغه میکنه اونم داخل املاکی بنظرت جرم نیست؟؟

خاک بر سرش کنن

بعد قانونیش رو نمیدونم چطور باشه 

اگر هم جرم باشه همسرش باید شکایت کنه

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اشتباه فکر نکن

بهتره شما درست فکر کنید

چند سال بعد که قربانی ها زیاد شدن یهو از عوارض این واکسن میگن 

موش آزمایشگاهی شدین خبر ندارین

خاک بر سرش کنن بعد قانونیش رو نمیدونم چطور باشه اگر هم جرم باشه همسرش باید شکایت کنه

املاکی رو روزا باز نگه میداره که کسی شک نکنه خیلی عجیبه

من میگم ادمای کثافت میان اونجا

نه عزیزم اول مدل صیغه ها باطله چون عقد موقت هم باشه باز باید عده نگه داری. اونا دور از جون شما هرزن ...

بله درسته منظورم همینه

اون کاربر اسم صیغه اوردن و گفتن دین توصیه کرده  

اخه کجای دین توصیه به همچین کثافتکاری و هرزه بازی کرده 

تازه قبل از اسلام هم تو ایران هم بین عرب ها ازدواح های عجیب و کثیفی وجود داشته که اسلام اونارو جمع کرده 

که بعدها علم ثابت کرد اون مدل ازدواج ها باعث نقص ژنتیک و یه سری بیماری و علاوه بر اون باعث کثافت کاری بوده 

املاکی رو روزا باز نگه میداره که کسی شک نکنه خیلی عجیبهمن میگم ادمای کثافت میان اونجا

احتمالا همینطوره