2777
2789
عنوان

این آمار زیگیل تناسلی عجیب غریب شده از هر ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 12005 بازدید | 373 پست
خون من کثیفه؟ خواستی آبروشو درست کنی زدی چشمم کور کردی دستت درد نکنه😂😂

شوخی میکنم نارحت نشو عزیز دلم 😂 مثاله بچه بودیم کسی عصبانی میشد می‌گفتیم خون کثیفتو آلوده نکن از دوست داشتن بود😂

کثافته که بالا میره تور وحدت روبوسی نکنیداستخر نریدلیزر نرین

اینا چرته فقط رابطه متعدد جنسی با افراد مختلف بدور از اخلاق وشرع وعرف تنها راه مقابله نجابت

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجا میشه این مردم رو اخلاق مدار کرد ؟ انسان در طول تاریخ همیشه شرارت به خرج داده ضد واکسن تبلیغ نکنی ...

خب پس انسان شرور پای لرزش هم بشینه

بعدم دقیقا کجای دین توصیه به صیغه کرده؟ معلومه فقط یه چیزی شنیدین وگرنه خود خدا گفته نمیتوانید

پیامبر و امام هم به شدت نهی کردن طوریکه میامبر لعنت کرده انسان تنوع طلب تو این مورد رو 

و در اخر کجا تبلیغ ضد واکسن کردم؟ چیزی که هسن رو بیان کردم

خود علم میگه همه سویه های این ویروس رو واکسن موحود پشیبانی نمیکنه پس عاقلانه نیس به هوای واکسن هرکسهر علطی خواست بکنه 

حالا شما چزا دفاع میکنی از این واکسن،معلوم نیس!

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

خب پس انسان شرور پای لرزش هم بشینهبعدم دقیقا کجای دین توصیه به صیغه کرده؟ معلومه فقط یه چیزی شنیدین ...

گلی طرف خودش دختر خوبیه هیچ کاری نکرده با یکی ازدواج میکنه طرف هرزه ست با کلی آدم بوده و ممکنه انتقال بده بهش از این زاویه هم بهش نگاه کن

یکی نیست بگه بابا دنیا غیر زیرشکم چیزهای دیگم داره ول کنید اون لامصبا

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم