2777
2789
عنوان

این آمار زیگیل تناسلی عجیب غریب شده از هر ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 12005 بازدید | 373 پست
الان من بی حیام؟ که اطلاعاتم بالا بود و زدم؟؟؟ به موقع سخنرانی کنید

چرا میگید بی حیا؟ چرا تو این سایت فقط قضاوت میکنن اگه کسی مشکلی داره راهنمایی کنید لطفا واکسن زدن که مشکلی نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قسمت حال بهم زن ماجرا اینجاس تعداد مردای هرزه ی متاهل که میگیرن میدن زنشون هم زیاد شده روزی نیست من اینجا تاپیکشو نبینم که سر زنشونم شیره میمالن که از فلان جا گرفتم هرزگی نکردما😐

بعضی زنای متاهل هم ماشالله پر از hpv شدن انقدر با اینو اون میپرن 😷

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

گوگل شخص خاصیه که انقدر بهش استناد می‌کنید و قبولش دارید؟!گوگل صرفا یه موتور جستجو هست که کلمه ای که ...

یکی از دوستان گفتن رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اینو گفته شما گفتی اونم یه احمقه دیگه نمیدونیم باید به چی استناد کنیم که شما قانع بشی. ولی مهم نیست هر کاری دوس داری بکن اوکی؟ دیگه ریپ نزن

استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز احمقه؟؟

بله احمقه! نمیدونی فقط نی نی سایتیا استادن و عالم و دانشمندان  صرفا بعضیاشون استغفرالله خداهم هستن! با نی نی سایتی جماعت جرو بحث نکن 🥰

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

ن راسته ولی ساخته‌ دست بشر این ویروس مث ویروس ها دیگ اپیدمی راه انداختن، بعد جریان کرونا مردم آگاه ش ...

منکه میگم نساختن بخاطر رابطه های زیاد قدیم که اینقدر بیماری نبود

ولی بنظرم ایدز واقعا ساخته دست بشره و درمانشم میدونن

یکی از دوستان گفتن رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اینو گفته شما گفتی اونم یه احمقه دیگه نمیدونیم باید ...

اول اینکه من نگقتن رییس دانشگاه شیراز احمقه، دوست دسگه ای گفتن.

من گفتم دکترا دروغ مصلحتی میگن که بنیان خانواده ها از هم نپاشه.