2777
2789
عنوان

تقویت مژه سریتا

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 66 پست

سریتا خیلی قیمتش رفته بالا نمیصرفه

بایوآکوا بزن،خیلی خوبه

خودمم دارم استفاده میکنم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی خوب شده ک اتفاقا قبل این تاپیک داشتم فکر میکردم بخرم یا نه

نگاه (تعریف خودم نیمخوام بدم بخدا) ولی مژه خودم بد نبود ولی واقعا احساس میکنم سرحالش کرده 

این چشمه سمت چپم بود، چشم سمت راستم خیلی قشنگترش کرده، درکل تاثیر انچنااااااانی نداشت ولی تا الان ک 3 ماه میزنم حس میکنم احیاش کرده 

مثلا مثل موهام که خیلی پر نشده ولی انگاری جون گرفته ی همچین چیزی 😂

نگاه (تعریف خودم نیمخوام بدم بخدا) ولی مژه خودم بد نبود ولی واقعا احساس میکنم سرحالش کرده این چشمه س ...

ن ببین مژه های خودت متوسط بود و پر رنگ سریتا خیلی بلند و صفاش داده قشنگ

بابا به مامان چیزی نگو 🥲

من استفاده کردم از این قلمی ها من۴۵۰رگفتم حدود دوسال پیش مواظب باش اصل باشه که نذیزه موهات من برای ابرو و مژه زدم جواب هم گرفتم قطع کنی نمیریزه ولی مراقب های دیگه ای آدم باید همیشه داشته باشه برای پوست و مو که ریزش نداشته باشه مثل آرامش و استرس نداشتن 

که من بخاطر اینها یسالی هست ریزش شدید موی سر و دهیتراته شدن پوست گرفتم 

ولی حتما سریتا رو بگیر من امتحان کردم عالیه بشرطی که اصل باشه