2777
2789
عنوان

برای تربیت پسرم کمک میخوام

671 بازدید | 66 پست

خانوما پسر من فوق العاده باهوشه

دو سال و ده ماهشه

خیلی زود زبون باز کرد و هرچیییی میشنوه فوری حفظ میشه

بدبختانه ما با خانواده همسرم یه جا زندگی میکنیم

نمیدونم چطور توضیح بدم ولی خونمون مستقل نیست و تقریبا انگار تو یه خونه ایم و نمیتونم پسرمو ازشون جدا نگه دارم

مادرشوهرم بی نهایت پسرمو دوست داره و محبت میکنه ولی همش وقتی میخوایم دعواش کنیم خودشو میندازه وسط که ببخشیدش نفهمید کاری به کارش نداشته باشید

هزاااااااار بار خواهش کردیم توضیح دادیم که بابا اینطوری گند میزنی به تربیت بچه میگه شاهرگمم بزنید من اینطوری ام و نمیزارم چیزی بهش بگید

متاسفانه الان چند وقتیه بچه خواهرشوهرمم اومده خونه ی مادربزرگش. به شدت بچه ی حاضر جواب و پرروئیه. هرچی میگی جواب پس میده

دست نزن... دوست دارم میزنم. 

اونو برندار.... برمیدارم

دعوات میکنم.... دعوا کن ببینم چطور میکنی

اینطوری جواب میده

پسر منم شده عین این

دعواش میکنم بدتر میکنه

میزنمش بدتر روش باز میشه

محبت میکنم نمیترسه

دیگه نمیدونم‌چه غلطی بکنم

خونه اتون رو عوض کنید 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاد بده مادرشوهرت‌ رو بزنه ظرفا رو بشکنه‌ میری اونجا بده لوبیا و عدس ها و برنجا‌ رو قاطی کنه /=

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

حق با مادرشوهرته

مگه بچه ۲ ساله رو دعوا میکنن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

با کمال احترام باید بگم خودتونم باید رو خودتون کار کنید

بچه دو ساله زدن نداره

بچه رو نباید جلوی کسی جز پدر دعوا کرد

امرو نهی نباید کرد

و‌‌‌...

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم