2777
2789
عنوان

تقویت مژه سریتا

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 66 پست
نهههه نخریااا من خریدم اصلا ارزش نداره کلا یه ماه تاریخ انقضا داره۳۰ تا دونس من استفاده کردم اصلا ...

سی دونه ؟ 

دونه ای نبود که

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دیروز خریدم ۶۸۸کرچک یمدت زدم اثر نکرد تو چشمتم بره میسوزونه

خیلی گرونه خدایی ۶۸۸ 

ولی راسش خودمم کرچک بدم اثر نداشت 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
حس میکنم یکم بهتر کرده ولی تغییر چندانی نبود، سمت راست قبل، سمت چپ بعد

ای . فرق چندانی نداشته ...

اگه به کرچک حساسیت نداری کرچک بزن 

سریتا بعد از قطع ریزش میاره حالا این موضوع به کنار کلا تقویت مژه پر از ضرر هست چشمت اسیب میبینه اصلا خوب نیست

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
خب مرسی خیالم راحت شد هفتصدتومنم می‌زارم جیبم

آره بابا چرا پولتو بریزی دور 

من از باسلام تقویت مژه و ابرو گرفتم فک کنم فقط چن هفته زدم 

بعد. ولش کردم باور میکنی هنوز احساس میکنم مژه هام خود ب خود پر میشن و بلند هم شدن با این ک ولش کردم هنوز تاثیرشو میزاره

روزی ی بار میزنی ؟از داروخونه باید بگیرم ؟

از عطاری بگیر 

مثلا ی روز در میان بزن 

بعد ک راضی شدی چن روز ی بار بزن ک نریزه دوباره 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
خیلی گرونه خدایی ۶۸۸ ولی راسش خودمم کرچک بدم اثر نداشت

ها بخدا گرونه

بعد میدونی مسخره چیه؟ من رفتم پیش دکتر گفتم مژه و آبروم میریزه، اینو داد  گفت بزن تا تموم شه

رفتم گوگل نوشته بود اگ یهو ول منی بد میشه 

دوره داره 

زنگ زدم گفتم چرا بهم اینو نگفتین، من اینجوری خوندم چ کنم حالا؟ 

منشی رفت پرسید و بهم گفت دکتر گفته همچنان بزن 😐گفتم بابا برو بپرس تا کی بزنم تا اخر عمرم نمیشه خو، رفت دوبارع پرسید گفت دکتر گفته تا 6 ماه، بهم بازم نگفت دوره ای، حالا خودم طبق چیزی ک گوگل گفته بایذ پیش برم