2777
2789

به همه کارها می رسید اونا که شاغلن 

من شب که میرم خونه چای و شام و فیلم 

فقط جمعه ها یه چند ساعتی میرم بیرون 

مثلا بعضی ها به صورتش ون میرسن

برنامه ریزی مرتب مبخام 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من متاهلم شاغل هم هستم،صبح زود بیدار میشم صبحانه آماده میکنم،لباس های شوهرم و خودم اتو میکنم،بعد صبحانه میرم سرکار تا ساعت ۵ که برسم خونه،اول روتین پوستم انجام میدم ،حدود نیم ساعت تا یکساعت استراحت میکنم،شام میذارم،خونه رو مرتب میکنم،بعد سریال مورد علاقه مو میبینم تا همسرم بیاد ،بستگی به این داره که خسته باشه یا نه،اگه خسته نباشه دو سه ساعتی میریم بیرون اگه خسته باشه که بعد شام سریال مشترکمون میبینیم حدود ۱ شب دیگه میخوابیم.

پنجشنبه ها صبح هم که کارهای مونده تو هفته مثل خرید،جارو کشیدن انجام میدم عصر همسرم میاد میخوابیم تا شب باز شب میزنیم بیرون یا میریم کافه دوستش یا سینما البته یه وقتایی مهمون دارم ولی کم پیش میاد،جمعه هم خواب خرید،فیلم،بیرون هم میریم گاهی نشد تو خونه بازی میکنیم

من متاهلم شاغل هم هستم،صبح زود بیدار میشم صبحانه آماده میکنم،لباس های شوهرم و خودم اتو میکنم،بعد صبح ...

من ساعت ۸ بیدار میشم صبحانه بعدش میرم سرکار 

لباس ها م مامانم می شوره 

تو خونه هم هیچ کاری نمی کنم 

شب ساعت ۵/۳۰ خونه 

شام و فیلم و تخمه و تمام 

باز فردا 

خیلی کم. وقت نمی کنم به صورتم برسم اصلا برنامه ندارم یه برنامه ریزی اساسی میخام

خوب وقتی میرسی خونه یه روتین پوستی داشته باش ولی قبلش فشیال انجام بده همونجا بهت یه روتین پوستی هم میدن