2777
2789
عنوان

آیا اوتیسم در دوران بارداری

213 بازدید | 18 پست

آیا اوتیسم در دوران بارداری قابل تشخیصه من یه پسر اوتیسم دارم الان 16هفته باردارم پزشکم واسم تست سلفری نوشته..ممنون

پاسخ:

خیر این بیماری در دوران بارداری قابل تشخیص نیست و تست سلفری ربطی به اوتیسم ندارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تیروئید و کم خونی کنترل نشده باعث مرگ جنین میشه؟

باعث خشک شدن کیسه آب هم میشه؟

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

فرزند من سه سال و پنج ماه سن دارد و پسر هست صحبت کلامی ندارد فقط با اشاره حرف میزند اصلا ساعت خواب مشخص ندارد.بازی منچ مثلاً فقط هر رنگ رو روی خود رنگ می‌زاره خوشحال میشه آیا این می‌تونه نشانه اوتیسم باشه 

فرزند من سه سال و پنج ماه سن دارد و پسر هست صحبت کلامی ندارد فقط با اشاره حرف میزند اصلا ساعت خواب م ...

تاخیر کلامی داره زود ببرین دکتر.ببین کلا اوتیسم طیف وسیعی داره بعضیاش جوری کنترل میشه که اصلا قابل تشخیص نیست برای بقیه فقط زود باید به دادش برسید

فرزند من سه سال و پنج ماه سن دارد و پسر هست صحبت کلامی ندارد فقط با اشاره حرف میزند اصلا ساعت خواب م ...

ببخشید من نتونستم جوابتون ندم

شما دنبال اسم نباشین سعی کنین زودتر تاخیرهای بچه رو جبران کنید. انشالله که کاردرمانی و گفتار درمانی میبرید و تاخیرها جبران میشه حالا با هر اسمی

همتا اسم خـودمه♥
چه چیزهایی باعث بیماری اونیسم میشه؟چرا دهه های ۶۰ و۵۰اثری از این بیماری نبود

همیشه بوده... تو زمینه تشخیص ضعیف عمل می‌شده 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.