2777
2789
عنوان

شوهر های شماهم وقتی چیزی خرج میکنید بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 35 پست

یه بار دوتا لباس خریدم برای بچه هام

مادر شوهرم گفت مردا بیچاره ها برن کار کنن

زن ها هم خرج کنن

منم قشنگ گفتم مرد میخواست زن نگیره تا خرج نکنه براش

من نیومدم دنبال پسرت که بگیرمش

زن خرج داره

دهنش بست نشست 

خوب ادم وقتی ازدواج میکنه فکر همه جاش کرده دیگه

به هر حال ادمی خرج داره

خانه شماره 12 میدان گریمولد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا خوب هزینه لنز توعقدگرفتی، ما ازاین کارها نمیکنیم تازه آشنا شده باشیم

منم نظرم همین بود ترسیدم بگم حمله کنن بهم🥴

ما هم قبل عقد اینجور خرج هارو گردن شوهر نمیندازیم نمیدونم درستش کدومه ولی من به شخصه روم نمیشد خرج اضافه ای گردنش بندازم

منم نظرم همین بود ترسیدم بگم حمله کنن بهم🥴ما هم قبل عقد اینجور خرج هارو گردن شوهر نمیندازیم نمیدونم ...

مجازی ،نمیخوان حضوری بریزن سرمون که خخخ

دوست من دختراش عقدمیکنن، هیچ کدوم ازلباسهای که اونهامیخرن هم نمیگذاره بپوشن، میگه دوست ندارم فکرکنن دخترام بدون لباس بودن، به خودخانواده پسرهم میگه، هرجیزی بیارید، میگذارم تو چمدان خونه شوهزش اومد میپوشه، ایشون دیگه خیلی سخت گیره، همیشه هم میگه ،دختر ازجایی، که  پوشیده،خورده، گشته ،بگیرید ، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
مجازی ،نمیخوان حضوری بریزن سرمون که خخخدوست من دختراش عقدمیکنن، هیچ کدوم ازلباسهای که اونهامیخرن هم ...

ولی خب از یه طرف هم تفکر جالبیه 

درسته بعد عقد خرج دختر با شوهرشه ولی من اینم درست نمیدونم که دختر کل دوران عقد تو خونه ی پسر باشه و از شیر مرغ تا جون آدمیزاد طلب کنه گوشی عوض کنه خرج های چرت و پرت بتراشه نمیگم خرج نکنه طرف و بد عادت کنه ها ولی یکم چشم و دل سیر تر رفتار کنه قشنگتره

خب منم دانشجو معلمم فعلن پولی ندارم ولی ایشالله میرم سر کار اما به هرحال خرچ زندگی رو مرد باید بده ا ...

انشاالله درآمد کسب میکنی.

کلا مردها سر و ته یک‌کرباسند

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش‌ / بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

اسی جان سوالام بی ربطه ولی ممنون میشم جواب بدی 

تو یه تایپیک گفته بودی سوره واقعه برا شوهر پولدار پیدا کردن خوبه .میخواستم بدونم شما خودتم میخوندی ؟ همسرتون وضع مالیش خوبه پولداره ؟ بعد همسرتون طبق معیارای اخلاقیتونه ؟

اسی جان سوالام بی ربطه ولی ممنون میشم جواب بدی تو یه تایپیک گفته بودی سوره واقعه برا شوهر پولدار پید ...

سلام 

حقیقتش من بین اقوام و فامیل این موضوع رو زیاد دیدم 

یا شوهر پولدار میگیری یا اینکه خودت زندگیت خوب میشه و رزق رو افزایش میده 

حقیقتش من درست نخوندم نتونستم چله کامل بگیرم اوضاع مالیمون خوب نیست فعلن اول زندگی ولی خداروشکر همسرم دقیقا طبق معیار های اخلاقیه و حتی بهتر از اون

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹
@reyhane_16

حالا یک سری مسائل هست که به هر حال باید یاد بگیری درستشون کنی اما به صورت کلی اخلاقیات همسرم رو خیلی قبول دارم

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

بنظر من حق باتویه چقدر کینه ای وظیفش بوده توقع داشته لنز بدردنخور بخری ما چهارساله ازدواج کردیم عادتش دادم ارایشگاه ماهیانه پول دادن  اینا طبیعیه

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان