2777
2789
عنوان

شوهر های شماهم وقتی چیزی خرج میکنید بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 63 پست
دوران عقد حالا یادش اومده ؟ چقدر کینه ای !اصلا خودتو ناراحت نکن وظیفش بوده

چطور فکر میکنین تو این شرایط بد اقتصادی مرد وظیفشه ما هر چی خواستیم فراهم کنیم ؟!زندگی که اینطور پیش بره دیگه مشترک نیست مگه خونه بابامون هر چی با هر قیمتی خواستیم فراهم بوده؟نمیگم زن نخره نپوشه نخوره اما مقداری هوای جیب شوهرشم داشته باشه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام حقیقتش من بین اقوام و فامیل این موضوع رو زیاد دیدم یا شوهر پولدار میگیری یا اینکه خودت زندگیت خ ...

عزیزم تداروشکر خوشبخت بشی 🌸چیکار کردی که همسرت طبق معیار های اخلاقیته ؟ برااینم دعا یا چله ای گرفتی ؟

ی سوالرفتین دکتر براتون لنز نوشت یا چجوری؟

خب من عینک میزنم 

دوباره رفتم معاینه چشم بینایی سنجی نمره چشم هام رو از اول دوباره در آوردن و همونجا هم لنز داشت که برگه رو نشون میدادی مطابق با شماره چشم لنز میداد

لنز های رنگی طبی یکم گرون تر از عادی هاند

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹
بنظر من حق باتویه چقدر کینه ای وظیفش بوده توقع داشته لنز بدردنخور بخری ما چهارساله ازدواج کردیم عادت ...

فکر کنم منم باید عادتش بدم فقط عادت نکرده این غر ها هم طبیهیه

عزیزم تداروشکر خوشبخت بشی 🌸چیکار کردی که همسرت طبق معیار های اخلاقیته ؟ برااینم دعا یا چله ای گرفتی ...

نمیدونم 

کلن دعا زیاد میکردم 

حس میکنم قضیه ازدواج همش به خدا بستگی داره آخه زندگی ها خیلی تغییر می‌کنند میبینی اول زندگی خوبند آخرش بد میشه 

اولش بدند آخرش زندگی هاشون خیلی خوبه یا کلن چیزای عجیب زیاد میبینی تو زندگی بقیه برای همین به نظرم خدا باید هواتو داشته باشه

چه مسائلی رو باید یاد بگیرم ؟ متوجه منظورتون نشدم گلم

خب مثلا حل کردن همین مسئله ای که برای من پیش اومده 

خب اینجا نظر های متفاوتی میدن بقیه ولی خودم حس میکنم که همسر من با خرج های یک زن آشنایی درستی نداره و البته خرج های یک زن از یک فرهنگ متفاوت برای همین خیلی خوب نتونسته منو درک کنه

ببین ب نظرم مقایسه نکن شاید بعضی از مردا اصلا از خرج کردن زن بدشون نیاد یا نپرسن ولی ی سری اخلافای بد دیگه دارن

ولی بعضیا از خرج کردن زن بدشون میاد ولی شاید اخلاقای خوب دیگه دارن

همه ادما ک نبابد تکمیل باشن

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

نه مهم نیس براش

ولی در کل منم پرخرج نیستم

خاک تو سرم کنن😂

الان باید هرروز میرفتم آرایشگاه مو رنگ میکردم

یا میرفتم ژل میزدم داف میشدم

یا ناخن میکاشتم

هیییییچ کدومو نمیکنم

خیلی بده واقعا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
ببین ب نظرم مقایسه نکن شاید بعضی از مردا اصلا از خرج کردن زن بدشون نیاد یا نپرسن ولی ی سری اخلافای ب ...

درسته کاملا قبول دارم 

مسئله اینه که باید دنبال راه حل باشی نه دنبال غر زدن یا درد دل 

البته اینم به نوعی خوبه ولی تا یک حدی